Beskrivning

Howard Riviera är en soffgrupp som kännetecknas av tidlös elegans och lyxig komfort till en liten prislapp. Soffgruppen bjuder in med djupa, generösa sittdynor och karaktäristiskt rundade armstöd med veck. I soffan med mjuka former kan du sjunka ner i efter en lång arbetsdag och njuta av en bra serie på TV. Svarvade ben understryker den klassiska stilen och sammetstyget ger möblerna ett härligt skimmer som drar blickarna till sig. Howard Riviera soffgrupp är verkligen definitionen på komfortabel vardagsrumslyx!

Skön komfort med bred och generös utformning.
Pikerade ryggstöd
Svarvade ben på metallhjul
Klädd i vackert sammetstyg.
Material och skötselråd

Sammetstyg är en textil med många fördelar. Tyget känns mjukt och lent mot din hud och ger en ombonad känsla till rummet. Dessutom ligger en aura av lyx över sammet och tyget kan skifta i färg beroende på hur ljuset fallet. Men hur tar man bäst hand om sammetstyg?

Dammsug försiktigt med ett mjukt munstycke för att ta bort damm och smuts. Du kan också använda en klädroller.
Om du spiller vätska på tyget – var snabb, så kan du kanske suga upp vätskan med en torr trasa innan det hinner gå in i tyget.
Supertips: Använd textilimpregnering för att skydda din nya möbel mot vätskor. Impregneringen ger en yta som är betydligt lättare att rengöra om olyckan är framme.
Sammetsluggen kan lägga sig, detta är naturligt och ses som en del av charmen med sammet. Vill du få luggen att resa sig igen kan du använda en mjuk borste eller en handångare på låg värme.

Objektsnr 630621003

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 01:31

Howard Riviera Soffgrupp 2-sits+3-sits+Fåtölj+Fotpall

Pris

14 199 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?