Beskrivning

Nyhet från Gardena som bemästrar bevattningens alla konster. Fem olika spraymönster: Från fin spraydimma och mjuk bubbelstråle för skonsam bevattning till hård sprutstråle och flat jetstråle för effektiv rengöring. Mjukdelar på sprinklern skyddar från skador och ett ergonomiskt handtag ger optimal komfort för användaren. Startknappen kan sättas i låst läge för extra bekvämlighet och frihet när du har större områden att vattna/rengöra. Filtret kan tas bort för rengöring. Gardena Premium Multisprinkler har ett innovativt frostskydd.

Vattenmängden kan styras steglöst och kan låsas. Form och flöde kan väljas fritt beroende på tillämpningen. Alla funktioner kan styras med en hand, för bättre komfort när du vattnar. Den mjuka plastringen kring pistolens huvud skyddar mot skador, särskilt om pistolen faller till marken. Metalldelar på munstycket och koppling gör detta till vår mest robusta multisprinkler som är anpassat för optimal komfort för användaren.

Det ergonomiska handtaget med mjukdelar ligger särskilt bra i handen. Avtryckeran har ett integrerat lås för kontinuerlig bevattning. Enhandsreglering av vattenflödet gör arbetet extra angenämt.

Nyhet – sprinklern har nu en innovativ inbyggd teknik som skyddar mot frost. Och ett integrerat filter förhindrar smuts från att komma in i sprinklern. Filtret tas lätt bort för rengöring.

Spraydimman är perfekt för bevattning av ömtåliga skott, mjuk dusch och bubbelsprinkler passar för precisionsbevattning av planterade områden och jetstrålarna används med fördel för effektiv rengöring.

5 st: Soft spray, Bubble jet spray, Fine mist, Flat spray och Hard jet.

Tillverkad i Tyskland.

Ny, oanvänd & obruten förpackning. (Ord.pris: 489 kr)

//Mvh ManhattanExpress

PS. Fri frakt.

Objektsnr 628199889

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 19:08

Gardena Premium 18317 Multisprinkler - sprinklerpistol, 5 st funktioner

Såld för

289 kr
Annonsen är avslutad

ManhattanExpress

VARBERG, Sverige

5.0

ManhattanExpress

Verifierad

Toppsäljare

3 287 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?