Beskrivning

Underbart redskapsbod av metall med snyggt designad panel. Idealiskt skjul för förvaring av trädgårdsredskap och utrustning. Förser en med skydd och säker förvaring.

Bredd 2,13 m.
Längd 1,27 m.
Sidohöjd 1,63 m.
Nockhöjd 1,90 m.
Port 0,96x1,60m
Material Förzinkat stål
Snölast 80kg/m²
Inre dimensioner 2,02x1,16 m.
Takpaneler 0,25mm
Väggpaneler 0,25mm
Färg Aluminium Grå
Vattentät 100% Vattentät
Vikt 57 kg.

OBS: 10 år rostskyddsgaranti mot perforering!
Yttre mått vid marknivå: 2,03x1,17 m
Mark-area: 2,38 m²
Yttre mått (inklusive takfot): 2,71 m²
Dörröppningsbredd: 96 cm
Dörröppningshöjd: 160 cm
Tjockhet av vägg och takplatta: 0,25 mm
Perforerad panelkonstruktion ger extra ventilation
Höga gavlar
Skjutdörrar med hål i handtagen för hänglåset
Inkl. Fästanordningar

Se fram emot att ha alla dina trädgårdsredskap och din utrustning fint lagrad och helt skyddad i ditt nya ProShed® Classic redskapsbod. ProShed® är det ultimata redskapsboden med alla funktioner och tillgängliga tillbehör du behöver. Den vackra designen innehåller en lägligt stor dörr och handtag som är utformade för att ett hänglås ska passa.

Tillgängliga tillbehör (säljs separat) inkluderar golvram, hyllor och krokar, som hjälper att organisera dina verktyg och gör det enkelt för dig att hitta det du söker efter. Som golv rekommenderar vi Dancover golv, med halkskydd och inbyggd vattenavrinning, som en idealisk golvlösning för ditt redskapsbod (se listan på tillbehör nedan).

Beställ ditt ProShed® Classic idag för att dra nytta av organiserade och säkert lagrade trädgårdsredskap och utrustning.

Dancovers expert tips: Vi rekommenderar att du placerar ProShed® redskapsbod på en fast och jämn yta som betong, plattor, trä, etc. Men om du vill placera ditt redskapsbod på en gräsyta, rekommenderar vi att du först och främst placerar en presenning eller liknande, och sedan placerar redskapsboden ovanpå, och sist men inte minst, installera golvet inne i din byggnad. Detta kommer att ge bättre isolering och minimerar kondens.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du köper från Dancover. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 625074316

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 09:14

Redskapsbod 2,13x1,27x1,90m ProShed®, Aluminium Grå

Pris

4 795 kr
Annonsen är avslutad