Beskrivning

Gardenas bevattningsdator med Bluetooth är en praktisk produkt för automatisk bevattning av din trädgård. Styrs enkelt via Gardena-appen och har bluetooth.
fullt fungerande, endast använd ett par veckor förra säsongen (har skaffat annat system).

Gardenas bevattningdator med Bluetooth ser till att din trädgård vattnas när du själv inte kan göra det. Bluetooth-appen förvandlar din smartphone eller surfplatta (iOS/Android) till en praktisk fjärrkontroll och via Bluetooth kan den enkelt styras inom en radie på upp till 10 m. Det är bara att ladda ner den kostnadsfria Gardena Bluetooth-appen som sedan vägleder dig steg för steg. Appens assistent kan sedan föreslå bevattningscyklerna men du kan även ställa in individuella scheman.

Gardenas fuktighetssensor kan anslutas, det säkerställer att trädgården bevattnas enligt behov. Bluetooth-anslutningen, laddningsnivån för batteriet och aktiv bevattning indikeras av tre dioder på. Bevattningen kan startas och stoppas manuellt med en knapptryckning. Funktionen för säkert stopp ser till att starten av nästa planerade bevattning förhindras om batteriet inte skulle räcka för att stoppa bevattningen.

Obs: batteri medföljer ej

Nypris ca 1000kr

Objektnr 631903189

Visningar 262

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 21:29

Gardena bevattningstimer bevattningsdator bluetooth

Slutpris

|

470 kr

Auktionen är avslutad

maskin74 vann auktionen

paulina_80

Lidköping, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

642 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?