Auktionen är avslutad

Halkskydd 80 x 230 cm / Klipp till önskad storlek

8 visningar
 • Utropspris 70 kr
 • Slutade 26 maj 08:03 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  PostNord spårbart paket 65 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

HEJ! VÄLKOMMEN ATT BUDA PÅ...

Objektets skick: Ny! Ej uppackad

Objektets beskrivning: Halkskydd med måttet 80 x 230 cm. Kan med fördel klippas till mindre storlek, och användas till flera mattor, eller i flera delar för en avlång hallmatta/gångmatta. Kan tvättas i 60 grader.

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE SAMTLIGA AUKTIONER

Leveranstid och villkor
Hos mig kan du räkna med snabba leveranser! För att kunna erbjuda samtliga köpare detta skickar jag endast era försändelser med ett fraktbolag: Post Nord. Jag ansvarar dock inte för fraktbolagets eventuella slarv.

Emballering
Jag packar i största möjliga mån era försändelser med återanvänt emballage för att minska klimatpåverkan.

Avhämtning
Pga. corona pandemin erbjuder jag tillsvidare inte avhämtning för de köpare som vunnit auktioner av varor som har en fraktavgift under 122kr.

Samfrakt
Samfrakt är möjligt! Om detta är av intresse hör du av dig till mig innan du betalar någon av de vunna auktionerna. Där efter ger jag dig ett nytt fraktpris, du betalar totalsumman, och dina vinster skickas i en och samma försändelse.

Betalning
Betalning hoppas och önskar jag sker i rimlig tid :) Låt mig veta om du stöter på problem vid betalning. Jag kan säkert hjälpa till!

Objektets allmänna skick
I vårt hem röker vi ej, men vi har en hund, som vi dock inte låter ligga ovanpå högen med saker som ska säljas på Tradera. :) På bilderna bedömmer du själv skicket. Tillsammans med beskrivningen får du en tydlig helthetsbild om vad du budar på. Alla objekt synas noggrant innan de läggs upp till försäljning, men det är mänskligt att missa mindre defekter. Om du inte känner dig nöjd över varans skick ska du höra av dig inom 24h efter att du mottagit objektet.

Textilier
Samtliga auktioner innehållande begagnade textilier har tvättas utan sköljmedel, och rollas fina med klädroller innan de packas inför leverans. Jag ber i förväg om ursäkt för den mänskliga faktorn, om jag missat något ludd.

Service
Fråga mig gärna både före och efter vunnen auktion om du funderar på något gällande objektet eller något relaterat till det. Ni når mig snabbt via mail. Det är högst prioriterat att ni känner att ni fått ett bra och tydligt svar, och att ni känner er nöjda både innan och efter köpet.