Beskrivning

Intelligent temperaturkontroll: För att möta dina optimala värmebehov har vår radiator två justerbara effektnivåer. Den första nivån erbjuder 500 W för mjuk och bekväm värme, medan den andra nivån ger 1000 W extra värme för särskilt kalla dagar. Ställ bara in önskad temperatur med justeringsknappen och njut av perfekt komfort.
Effektiv termisk prestanda med PTC keramisk teknik: Vår radiator använder avancerad keramisk värmeteknik PTC för att producera värme effektivt och snabbt. Denna teknik säkerställer en jämn fördelning av värme och snabb uppvärmningstid. På så sätt kan du njuta av den behagliga värmen på nolltid.
Fullständigt skydd mot lutning: Våra radiatorer är utrustade med en innovativ lutningssensor som garanterar bättre skydd mot lutning. Vid oavsiktlig tippning stängs enheten av automatiskt för att minimera den potentiella risken. På så sätt kan du känna dig trygg hela tiden.
Material av hög kvalitet och överhettningsskydd: Vi lägger stor vikt vid din säkerhet. Det är därför vår radiatorhölje är tillverkad av brandsäkra material och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Dessutom är den utrustad med ett tillförlitligt överhettningsskydd, som automatiskt stänger av den när den når en viss temperatur.
Enkel användning och bärbarhet: Vår radiator är lätt att använda och tack vare sin kompakta design är den också lätt att bära. Anslut bara den, välj önskad effektnivå och njut av den behagliga värmen. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på vägen kommer den alltid att följa med dig på ett trevligt sätt.

Objektsnr 631020820

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 19:50

Elektrisk värmefläkt

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Slutar om

Jonny1989

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

25 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?