Beskrivning

1 års garanti.

Ord pris: 1599:-

En fristående elektrisk eldstad som ger ditt hem en mysig och inbjudande stämning

Effektiv uppvärmning: 1700-2000 W
Överhettningsskydd
Miljövänlig
Mekanisk termostat
Värmelös inställning
Användarvänliga kontroller
Snygga lågor och vedeffekt

Skapa en hemtrevlig atmosfär

Den elektriska eldstaden Point POWF26 passar perfekt för dig som vill njuta av värmen och den fina glöden från en brasa utan en vanlig eldstad. Kanske går det inte att bygga en vanlig eldstad i ditt hem, eller så föredrar du att titta på elden flacka istället för att hugga ved. Hur som helst erbjuder den här fristående elektriska eldstaden snygga 2D-lågor och realistisk ved så att du lätt och ledigt kan få det riktigt hemtrevligt året runt.

Miljövänlig

Traditionella eldstäder har sina anhängare och kombinationen av lågorna och den mjuka värmen charmar många. Å andra sidan är det allt fler som är måna om att vara miljövänliga. Med den elektriska eldstaden Point POWF26 får du alla fördelarna med en vanlig eldstad men på ett miljövänligt sätt. Den elektriska eldstaden ansluts till eluttaget och avger ingen rök, sot eller aska. På så vis är eldstaden extra enkel att hålla ren och du kan torka av metallramen och framsidan i plast. Det innebär att du kan luta dig tillbaka och mysa.

Effektiv och säker

Den elektriska eldstaden Point POWF26 har två värmeinställningar på 1700 respektive 2000 watt, vilket är nog för att värma upp även ett stort rum eller en liten stuga. Du kan enkelt styra spisen med kontrollpanelen och den mekaniska termostaten. Till exempel kan du bara sätta på eldeffekten utan att eldstaden värmer upp omgivningen. Detta är praktiskt om det är många personer i rummet och eldstaden inte behövs för att värma upp det, utan istället blir en del av inredningen. Slutligen har den elektriska vedspisen Point POSF17 ett överhettningsskydd som stänger av strömmen till eldstaden om temperaturen blir för hög.

Objektsnr 631146785

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 10:08

POINT POSF17 ELEKTRISK ELDSTAD

Pris

900 kr

ElfyndVärnamo

Värnamo, Sverige

4.9

ElfyndVärnamo

Företag

75 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?