Beskrivning

Skapa en behaglig inomhusmiljö med vår vackra Well P7. Den portabla luftkonditioneringsenheten har wifi-uppkoppling och kan styras från din telefon. Varje gång du öppnar ytterdörren får du en välkommen-hem-känsla. Kylkapacitet 2,6 kW

• Fördröjd start upp till 24h
• Lägen: Auto, Kyla, Torka, Fläkt, Värme
• Höjd x Bredd x Djup (mm): 955 x 388 x 388
Skapa ett välkomnande hem som är unikt - från var som helst
Skapa en behaglig inomhusmiljö med vår vackra Well P7. Den portabla luftkonditioneringsenheten kan styras från din telefon Varje gång du öppnar ytterdörren får du en välkommen-hem-känsla

Elegant och effektiv, på samma gång.
Den eleganta och stilrena designen av luftkonditioneringsenheten är helt unik, samtidigt som dess cirkelformade galler gör att du kan kyla och värma ditt hem jämnare.

Styr från din telefon
Anslut luftkonditioneringsenheten till Electrolux Home Comfort-appen på din telefon för att styra temperaturen i ditt hem på distans.

Sprider luften jämnt
Det patenterade AirSurround-systemet i luftkonditioneringsenheten garanterar en komfortabel miljö. Detta tack vare den cylinderformade konstruktionen som skickar luften i spiraler uppåt i stället för utåt. Den skapar ett indirekt luftflöde som fördelar luften jämnare.

En snygg fjärrkontroll.
Den eleganta runda fjärrkontrollen har snygga och intuitiva knappar. Tack vare magnetfunktion kan den enkelt fästas ovanpå luftkonditioneringsenheten.

Objektsnr 631582293

Visningar 5

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 21:55

Electrolux Well P7 luftkonditionering Kyla/Värme NY!

Utropspris

|0 Bud

5 495 kr

Slutar om

Klubbatauktioner

Vetlanda, Sverige

5.0

Klubbatauktioner

Företag

Toppsäljare

120 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?