Beskrivning

ROBOT COUPE RÅSAFTCENTRIFUG J80 JUICE EXTRAKTOR

Robot Coupe Råsaftcentrifug J80 Juice extraktor är robot-coupes minsta råsaftcentrifug för professionellt bruk. Den är liten men både tyst och kraftfull och kan producera upp till 120L juice i timmen!

UPPTÄCK EFFEKTIVITETEN MED ROBOT COUPE J80 JUICE EXTRAKTOR

Robot Coupe J80 Juice Extraktor är den ultimata lösningen för alla som söker effektivitet och kvalitet i juicepressning. Designad för både professionellt bruk och entusiastiska hemanvändare, erbjuder denna råsaftcentrifug en oöverträffad användarvänlighet och prestanda. Med sin kraftfulla motor och innovativa design, kan du förvandla frukt och grönsaker till färsk och näringsrik juice på bara några sekunder.

RÅSAFTCENTRIFUGENS HUVUDFUNKTIONER

  • Kraftfull Motor: Robot Coupe J80 är utrustad med en högpresterande motor som garanterar snabb och effektiv juicepressning, perfekt för högvolymmiljöer.
  • Automatisk Matare: Den unika automatiska mataren gör det möjligt att kontinuerligt mata in frukt och grönsaker utan behov av manuell inmatning, vilket sparar tid och ansträngning.
  • Tyst Drift: Trots sin kraftfulla motor är J80 designad för att vara exceptionellt tyst, vilket gör den idealisk för användning i alla miljöer utan att störa.
  • Enkel Rengöring: Med delar som enkelt kan tas isär för rengöring, är underhåll av J80 enkel och okomplicerad, vilket säkerställer hygien och långvarig prestanda.
  • Hög Kapacitet: Den stora uppsamlingskärlet för juice och avfallskärlet gör det möjligt att hantera stora volymer, vilket minimerar behovet av frekventa tömningar.

VARFÖR VÄLJA ROBOT COUPE J80 JUICE EXTRAKTOR?

  1. Effektivitet: Spara värdefull tid och öka din produktivitet med snabb juicepressning.
  2. Näringsbevarande: Den skonsamma pressningsprocessen säkerställer att de näringsämnen och vitaminer som finns i frukt och grönsaker bevaras.
  3. Versatilitet: Perfekt för en mängd olika frukter och grönsaker, från mjuka bär till hårda rotfrukter.
  4. Professionell Kvalitet: Byggd för att hålla med högkvalitativa material och komponenter, är J80 en investering i hållbarhet och tillförlitlighet.
Robot Coupe J80 Juice Extraktor representerar en perfekt balans mellan prestanda, användarvänlighet och kvalitet. Oavsett om du driver en restaurang, juicebar, eller bara vill njuta av färskpressad juice hemma, är J80 det självklara valet för alla dina juicebehov.

En liten och både tyst och kraftfull råsaftcentrifug och kan producera upp till 120L juice i timmen!

Den klarar alla juicebara frukter men även morötter och hårda rötter så som ingefära.

Med det tonade genomskinliga uppsamlingskärlet för restprodukten på hela 6,5liter gör den det enkelt att producera mycket juice!

Överhettningsskydd stoppar råsaftcentrifugen innan den tar skada. Lätt att ta isär och diska

  • Ytterligare information
Vikt 12.5 kg
Dimensioner 23.5 × 53.5 × 50.2 cm
Varumärke

Robot-Coupe

Färg

Metall, Svart

Material

Rostfritt, Plast

Strömkälla

Stickkontakt 230V

Typ

Maskin, Centrifug, Juicemaskin, Produkt

Använd några få gånger!
Nyskick

Följa med egen kartong och bruksanvisning

Objektsnr 631459454

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 03:53

Råsaftcentrifug Robot Coupe J80 Juice extraktor

Utropspris

|0 Bud

15 000 kr

Slutar om

igelkott12

SUNDSBRUK, Sverige

4.7

Verifierad

370 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?