Beskrivning

Bra skick, använd sedan förra våren, helt utan filter.
Upp till 32 m² Termodynamisk TSS-teknik. Tar bort 99,99% av bakterier, virus, svampar, pollen, allergener och andra mikroorganismer. Helt utan filter (Ekonomisk). Helt tyst (0dB). Extremt låg strömförbrukning. Inga ozon- eller jonutsläpp.
  • Helt tyst (0dB)
  • Helt uten filter (Ekonomisk)
  • Extremt låg strömförbrukning (Ekonomisk)
  • Airfree luftrenare har medicinska standarder, är helt unika och säljs i mer än 50 länder. Med sin patenterade teknologi är luftrenarna de enda på marknaden som är 100 % tysta och filterfria. Airfree luftrenare har dokumenterat att de tar bort virus som Covid-19. Luftrenarna har en elegant och modern design som passar in i alla rum. Om du behöver en luftrenare i sovrummet eller i vardagsrummet är detta ett bra val.
    AirFree Tulip 80 är mer än bara en effektiv luftrenare, den är också ett elegant tillskott till alla rum. Tack vare termodynamisk TSS-teknologi kommer den att filtrera bort 99,99 % av bakterier, virus, svampar, pollen, allergener och andra mikroorganismer samt lukter. Detta kommer alltså att förbättra livet för astmatiker och allergiker.
    Kapacitet
    Denna luftrenare kan användas i rum med en yta på upp till 32 m2.
    Teknik
    Airfree har en patenterad termodynamisk TSS-teknik. Tekniken fungerar genom att eliminera mikroorganismer och allergener på mindre än en tiondels sekund. Beroende på modell kommer upp till 15 000 liter luft att passera genom Airfree per timme. Detta säkerställer att all luft i rummet behandlas inom kort tid.
    Processen fungerar på samma sätt som att sterilisera vatten. När vattnet kokar elimineras mikroorganismerna. På samma sätt drar Airfree luften genom apparaten, och värmer omedelbart upp den till 200 grader, vilket steriliserar luften.Luftrenaren är en extra bra hjälpare för astmatiker och allergiker och den sänker även ozonnivån. Du behöver inte oroa dig för underhåll eller filterbyte, luftrenaren behöver ingetdera. Allt du behöver göra är att njuta av den rena luften.
    Tyst
    Denna luftrenare är 100 % tyst (0dB) och är därför idealisk för användning i sovrummet eller i andra rum där man inte vill ha störningar.
    Filter
    Airfree är helt filterfritt vilket gör det ekonomiskt att använda. Du sparar mycket pengar genom att inte behöva byta filter var 3-4 månad. Luftrenaren är helt underhållsfri.
    Energieffektiv
    Airfree är energibesparande med en förbrukning på mindre än 50W, vilket gör dem extremt billiga att använda. p>Nattläge
    Airfree har ett nattläge. Du kan välja mellan flera färger eller att den är utan ljus.
    Drift
    Airfree manövreras med en touchsensor på sidan för att slå på/ av eller byt färg.
    Hållbarhet
    Airfree tillverkas i Portugal, vilket innebär att den har marknadens lägsta miljöavtryck. De flesta luftrenare tillverkas i Kina och måste gå en lång fraktväg innan de når oss, vilket gör att de har ett högt miljöavtryck. Om du vill vara miljömedveten bör du överväga en Airfree luftrenare.

Objektsnr 629542568

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 14:02

Airfree Tulip 80 luftrenare

Slutpris

|

999 kr

Auktionen är avslutad

Jagged vann auktionen

karl-jansson

öregrund, Sverige

5.0

karl-jansson

Verifierad

Toppsäljare

332 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?