Beskrivning

Automatisk Återvindningssystem: Oavsett hur långt slangen sträcks, kan den dras tillbaka säkert efter en lätt dragning. Vår retraktabla slangvinda är arbetsbesparande och har passerat CE/GS-certifiering, vilket gör den säkrare att använda. Säg adjö till röriga slangar och spendera aldrig tid på manuell upprullning igen.

Väggmontering & 180° Täckning: Vår retraktabla vattenslangvinda har en 180°-fäste, tillräckligt flexibel för mångsidig bevattning. Du kan använda installationskitet för att snabbt fästa den på tegel, betong, trä och stenskivor. Den är också lätt att ta bort och förvara på frostskyddade platser. Montera var du vill och spruta hur du vill.

Förblir Låst i Position: Tack vare låssystemet kan slangen låsas i vilken längd du önskar. Vår automatiska retraktabla trädgårdsslangvinda är förmonterad med en 115 fot x 1/2 tum slang, vilket täcker varje hörn av din trädgård. Den har en inbyggd stålfjäder som har passerat ett dragtest mer än 3000 gånger, vilket gör den smidig och åldersbeständig under långvarig sträckning

Objektsnr 630514253

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 20:42

Slangvinda för Vatten 115'x1/2" 180° Vridbar Väggmonterad

Utropspris

|0 Bud

1 800 kr

Auktionen avslutades utan bud

GunnEx

Vetlanda, Sverige

4.9

GunnEx

Verifierad

Toppsäljare

681 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?