Beskrivning

??Smart och modern?: med modern design kan fläkten rotera automatiskt och är utrustad med en vacker LCD-pekskärm, utseendet är mycket vackert. Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet är turbofläkten inte bara en fläkt, utan också en bra dekoration. Är ditt val av kvalitet!

??Kan användas året runt?: till skillnad från traditionella fläktar är denna fläkt tyst med turboteknik, som blåser ut mer koncentrerad vind och längre avstånd och optimal luftcirkulation inomhus. Den kan användas tillsammans med luftkonditioneringsapparater, luftrenare och luftfuktare, minskar kylnings- och uppvärmningstiden, förbättrar effektiviteten för luftrening, befuktning och torkning.

??Tyst fläkt ?: mycket bekväm och tyst, endast 25 dB ljud, så att du inte störs av överdrivet ljud när du arbetar och sover. Max lufthastighet: 5,3 m/s och största vindtillförselavstånd: 18 meter. Denna fläkt kan nå en luftvolym på upp till 1200 m³/h och tillgodose kylbehovet för 20 m² rum.

??3 vindhastigheter?: fläkten har 3 vindhastigheter, som kan justeras efter dina behov. Allmän vind / naturlig vind / sömn vind / baby vind, möta de mer exakta och högkvalitativa boendebehoven. Med 7 timmars timer hjälper dig att sova bättre.

??Bordsfläkt med 6 m intelligent fjärrkontroll ?: kan slås på eller av från soffan eller från slutet av rummet från fläkten med fjärrkontroll. LED-indikatorerna kan slås på och av via fjärrkontrollen. Bordsfläkten skakar mycket tyst på huvudet automatiskt 80° åt vänster och höger, ger den största möjliga delen av rummet med kall luft.

Objektnr 633641150

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 19:49

Tyst bordsfläkt, 25dB fjärrkontroll, 7h timer, oscillerande kontor sovrummet 40W

Utropspris

|0 Bud

449 kr

Auktionen avslutades utan bud

Smartiii007

Vårby, Sverige

Smartiii007

Verifierad

160 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?