Beskrivning

Supersmart skötväska från Baby Björn i modellen SoFo som rymmer det mesta. Stort huvudfack med många små fack och fickor för allt man kan tänkas behöva. Går att bära i handtag, med axelrem eller som ryggsäck (handtagen dras ”bak” på baksidan av väskan (se sista bilden). Även fack och flaskförvaring på utsidan av väskan. Välanvänd men ser knappt sliten ut.

Längre beskrivning av skötväskan saxad från webben:

”Den här skötväskan är verkligen något för den välorganiserade föräldern som tycker att var sak, även minsta småsak, har sin givna plats. Det finns till och med en elastisk snodd på insidan, fri att disponeras efter eget tyckte men jag tyckte den var väldigt praktisk att använda till att fästa fast sådant jag snabbt ville kunna få tag på, typ en snuttefilt, en napp eller ett paket näsdukar.

Det finns ett fack med dragkedja, för värdesaker eller småsaker som inte får komma bort. Det finns även ett större fack, lagom i storlek för skötbädd och de mindre facken med resår i öppningen är perfekt anpassade för blöjor, ett paket våtservetter och ett, eller ett par, ombyten av kläder. I vardera kortsida finns även ett nätfack, precis lagom stort för att hålla en flaska i ett stadigt, upprätt läge. Utsidans fack är djupa och rymliga de också. Två av dem har magnetlås, så att sakerna hålls på plats även när väskan svingas upp på ryggen."

Objektnr 632816405

Visningar 216

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 20:34

Multifunktionell skötväska Baby Björn

Slutpris

|

60 kr

Auktionen är avslutad

algviskare vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?