Beskrivning

Avantree SG188 trådlösa ljudsolglasögon
Solglasögonen är i mycket bra skick, inga tecken på användning.

STIL MÖTER FUNKTIONALITET - Nu kan du ta med dig ditt ljud vart du än går, utan att behöva krångla med hörlurar. SG188 är inte bara ett par solglasögon, det är också en Bluetooth 5.1-högtalare som ger ljudspåret för din aktiva livsstil.

SKÖDA DINA ÖGON - Solglasögon med polariserade linser som Avantree SG188 kan effektivt minska ljusbländning och ögonbelastning och blockera skadliga UVA- och UVB-strålar. De är ett optimalt val för dem som spenderar mycket tid på att köra bil, åka båt eller åka skidor och kommer att skydda dina ögon under hela dagen.

NJUT AV CRYSTAL CLEAR SAMTAL - Utrustade med brusreduceringsteknik med dubbla mikrofoner filtrerar solglasögonbågarna SG188 effektivt bort överdrivet bakgrundsljud under ett samtal. Var säker på att människor kan höra din röst, högt och tydligt, oavsett var du är.

HÖR DIN OMGIVNING - Med sin öppna örondesign vilar SG188 på dina öron utan att täcka dem så att du kan höra din musik och din omgivning samtidigt, utan att störa någon i din omgivning. Njut av sinnesfrid när du lyssnar på en podcast i centrum, samtidigt som du fortfarande är medveten om trafiken.

REDO FÖR EN TRÄNING - Avantree SG188 Bluetooth 5.1 ljudsolglasögon är gjorda av högkvalitativa vattentäta material klassade till IPX5, så du behöver inte oroa dig för effekten av svett, regn eller snö. Bär gärna dessa solglasögon för en joggingtur eller under din djuphavsfiske: de är designade för att tåla väder och vind.

https://avantree.com/sg188-bluetooth-sunglasses

Objektsnr 631199529

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:26

Audio Sunglasses Avantree

Utropspris

|0 Bud

229 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?