Beskrivning

FRI FRAKT VID KÖP NU PRIS

?Mode sminkväska för barn?: Skönhetssminkset med nästan allt du behöver för att sminka, måla naglarna och klä upp sig. Med 5 förvaringsfack kan små flickor följa sina hjärtan för att skapa sina egna sminklådor och utveckla sin estetiska känsla och förvaringsmedvetenhet. När flickorna har fått denna sminkväska blir de de vackraste prinsessorna!

?Stor storlek och rörafri?Storleken på sminklådan är 7,8 tum x 6,4 tum x 6,4 tum. Den innehåller totalt 62 stycken kosmetika och tillbehör. Kronor och smycken är favoriter för alla prinsessor! Oavsett om det är för att klä upp sig, för fester och aktiviteter, eller bara för prinsessstunder, är denna sminklåda med ett handtag full av sminkverktyg.

?Sminkleksaker av säkert material?: Barnens sminkset är tillverkat av högkvalitativa material, hållbara och förnybara. Lätt att tvätta med tvål och vatten, lämnar inga fläckar på hud, kläder eller möbler. Lämplig för barn som sminkar sig själva.
Uppmuntra till kreativitet och underhållning: Spelmakeup kan hjälpa barnet att förbättra sin finmotorik, medan den lilla flickan utforskar de vackra oändliga möjligheterna samtidigt som hon utvecklar sin kreativitet och fantasi. Det ger en stund av familjeinteraktion och underhållning, där flickan kan låtsas att hon sminkar sig som mamma och målar sina naglar.

?Idealisk present till flickor?Har din lilla flicka frågat dig om sin första sminkväska? Gör henne till en underbar överraskningspresent! Gör dig redo att få leenden och stor spänning från ditt barn när de får den här söta sminkväskan. Detta är den perfekta presenten för födelsedagar, jul, halloween eller andra helgdagar för flickor i åldern 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 år och äldre!

Objektnr 633772176

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 18:08

Smink leksak, flickor, tvättbar sminkväska, barn, giftfri sminkkit

Utropspris

|0 Bud

379 kr

Slutar om

Kanson

Vårby, Sverige

5.0

Kanson

Verifierad

45 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?