Beskrivning

- Vi erbjuder generös samfrakt så passa på att hitta flera fynd!-
- Glöm inte att lägga varan som favorit och kom med en köpförfrågan om objektet förblir osålt! -
- Läs gärna våra villkor längst ned innan köp-


NYTT Premium Dry Brush Set - Ryggborste med naturliga borst, ansiktsborste och badhandskar. Gratis påse och instruktioner - bra present till strålande hud och en frisk kropp | Nypris 329kr

DIN PRIVATA Ritual - Använd denna torrborste för att skapa en Detox-ritual som slappnar av din kropp och förbereder dig för en ny dag.

Få din kropp att glänsa igen - duschborsten återställer hudens naturliga skönhet. Din belula-kroppsborste tar bort döda hudceller, hjälper till att minska celluliter, främjar blodcirkulationen och stimulerar lymfcirkulationen.

En perfekt present - Dry Brush Set är en komplett spaupplevelse. Ett högkvalitativt paket innehåller en ryggborste med långt skaft, en ansiktsmassageborste, ett par duschhandskar, en väska och instruktioner.

Revitalize Your Skin - Peelingborsten för torr hud är perfekt för att föryngra din kropp, lindra stress och känna dig nyfödd varje morgon.

Torr borstning på rätt sätt! Torr borstning av huden kan utföras varje dag, helst innan du duschar. Du kan börja med vår bästsäljande torrborste för kroppen och sedan använda torrborsten för ansiktet. Borsta dina fötter och ben i långa, mjuka rörelser. Fortsätt med handflatorna och borsta upp armen i riktning mot hjärtat med torkborsten. Bästa resultat uppnås om du borstar upp och ner till de viktigaste lymfknutorna i din kropp, t.ex. i armhålorna och vid nacken. Upprepa processen på magen och ryggen och använd sedan ansiktets torrborste för att försiktigt borsta ansiktet. Klart! Att använda en peelingborste är inte alls svårt och resultaten är värda det varje gång. Till skillnad från andra skönhetsritualer tar peeling med en torrborste inte mycket tid (upp till 10 minuter), och det kan förändra ditt välbefinnande på ett underbart sätt. Mindre gifter, mindre celluliter, mindre igensatta porer, friskare hud, förbättrad matsmältning och njurfunktion och även stressminskning och föryngring. Dry brushings kraft. Vi tror att du bör unna dig en paus från ditt hektiska liv för att komma i kontakt med ditt inre jag. Efter timmar av ansträngande arbete har du förtjänat dig att ta några minuter åt dig själv för att slappna av och bränna ny energi. Koppla av, återställa, föryngra. När du får dina kroppsborstar från Belula, börja med din ritual omedelbart. Du kommer att märka den föryngrande effekten av torrborsten eftersom det främjar blodcirkulationen och stimulerar ditt lymfsystem att skölja ut gifter. - Beställ nu och njut av fördelarna med Ayuverdas dry brushing-teknik!

-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=-
Villkor och viktig information:

• Glöm inte att skicka en köpförfrågan på objekt som är osålda!
• Vi erbjuder generös samfrakt så passa på att hitta flera fynd!
• Skickas inom 1-4 arbetsdagar (ej helger eller röda dagar)
• Paket lämnas till ombud Måndag, Onsdag och Fredag innan 12.00
• Endast dina adressuppgifter på Tradera används vid bokning
• BankID krävs för betalning och vi erbjuder bara Traderas betalningsalternativ.
• Betalning önskar vi inom 5 dagar/Om betalningen ej erhållits hävs köpet och neg omdöme lämnas
• Vi Ansvarar ej för fraktbolagens slarv efter att paketet/brev är inlämnat.
• Vi besvarar meddelanden 7-17 vardagar/11-15 på helger

Om du köper varor av oss får du:

• Alltid nöjd-kund och funktionsgaranti
• 14-dagars ångerätt (varan skall vara i ursprungligt skick)
• Returfrakten bekostas av köparen

Objektsnr 628146493

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 16:57

NYTT Premium Dry Brush Set - Ryggborste inkl förvaringspåse | Nypris 329kr

Utropspris

|0 Bud

139 kr

Auktionen avslutades utan bud

NovaSweden

Sundsvall , Sverige

5.0

NovaSweden

Verifierad

Toppsäljare

9 860 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?