Beskrivning

I denna annons säljs: 1 x ny förpackning av snush mattans bästa vän. En förpackning är komplett för en matta och innehåller 4 stycken mattfästen för mattans alla hörn + 4 stycken plastfilmer om extra starkt fäste krävs på mattan. Om plastfilmerna behövs beror helt på vilken typ av baksida mattan har. Vissa kräver detta, andra fungerar kanon utan. Köp nu: 50kr (ord 99kr per förpackning, spara 49,5%)

Utformad för att bli din mattas bästa vän i många år. Håller effektivt mattan på plats. Äntligen slipper du hörn som reser sig, eller att mattan glider runt. Förhindra halk- och snubbelolyckor. Dammsug och rengör mattan lätt på sin plats. Snush hörnen är återanvändningsbara och kan enkelt tas bort för att tvättas med vatten när det behövs, upp till hela 2000 tvättningar, dom torkar fort och är sedan lika klibbiga och som nya igen. Återanvänd om och om igen. Magiskt!

Användning:
(i) Installera plastfilmerna som ingår på mattans hörn om det behövs.
1.
Ta bort den släta sidans plastfilm från snush hörnen.
2. Tryck dit på mattans hörn ordentligt med vakuumhålen utåt, och ta bort plastfilmerna.
3.
Tryck dit mattan ordentligt och njut av att mattan äntligen är fixerad på sin rätta plats.
4. Byta plats på snush hörnen eller för att tvätta dom? Dra/vicka dom längs med mattan för enkel borttagning. Återupprepa om och om igen. För mer tips och info, se instruktionsbild.

Snush gör livet smidigare varje dag
då snush är en kompis för det mesta. Snush är en superklibbig och lättanvänd produkt för att hålla alla dina prylar på plats. En otroligt lättanvänd, mångsidig, kul, återanvändbar och superklibbig produkt som gör att du kan sätta upp/fästa nästan vadsomhelst, nästan vartsomhelst, lätt som en plätt. 500-2000+ gånger kan du tvätta din snush och återanvända denna. Självklart lämnar din snush inte några spår efter sig, eller skadar några ytor. Finns i väldigt många olika modeller och färger. Självklart giftfria, och dessutom väldigt lätta att rengöra/tvätta då smutsen släpper magiskt under kran, och torkar nästan direkt, redo för att användas igen! Stimulerar hjärnkontoret väldigt bra och främjar kreativitet. En snush är simpel att använda, men komplex då man kan använda den till typ allt. Fantasin är det som oftast begränsar vad du kan använda din snush till. Alla snush'es är tillverkade av PU Gel och fungerar på samma sätt. Direkt du har rätt "snush-mind" så kommer du upptäcka nya möjligheter hela tiden, och fundera på hur du klarat dig utan snush'es! För bra för att vara sant, snush'kigt bra, vi vet! Snush är ett samlingsnamn för någon form av en återanvändbar, dubbelhäftande, elastisk och giftfri produkt som förfinats med nanoteknik. Snush står för "SuperNanoUniversalStickyHolder"

FRAKT!

Samfrakt går suveränt! Skickas med Postnord 1:a klass varubrev 40;- eller t.ex. spårbart paket via Postnord 60;-. Skickar så snabbt jag bara kan! Självklart går avhämtning bra också.

BETALNING!

Förväntar mig betalning direkt eller som max 3 dagar från avslutad auktion, detta för att jag ska kunna skicka allt så snabbt det bara går!

ÅNGERRÄTT!

14 dagars ångerrätt. Kontakt sker via mail som finns på ditt köp.
Ångerperioden räknas från det datum du mottog varorna i din beställning.
Du betalar själv kostnaden för returfrakten. Varan ska vara i samma skick som vid leverans.

Lycka till! :D

Objektsnr 631440642

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 20:19

Snush | Mattans bästa vän 1-Pack | Miljövänligt halkskydd | Erbjudande -49,5%

Pris

50 kr

nejnejworkshop

Strängnäs, Sverige

5.0

nejnejworkshop

Företag

Toppsäljare

614 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?