Beskrivning

Alla varor är nya och oanvända.

Tillverkarens beskrivning:

MÅNGSIDIGT OCH UNIVERSALT: Det här paketet för att ta bort djurhår erbjuder fyra perfekta verktyg för att ta bort kort och långt hår från alla slags djur, såsom hundar och katter. Dessutom är det perfekt för att rengöra hår från soffor, sängar, kläder, bilar eller mattor tack vare dess breda användningsområde.

BEKVÄMT OCH BÄRBART: Setet fångar upp husdjurshår, är lätt och tar minimalt med utrymme för förvaring. Den är ergonomiskt utformad för enkel hantering och rengöring, vilket sparar tid och ansträngning.

ENKELT ATT ANVÄNDA: Borstsetet för att ta bort djurhår är idealiskt för daglig användning tack vare enkel och aktiv hantering av varje artikel, som fungerar som en dammsugare och avlägsnare.

SNABBT OCH EFFEKTIVT: Setet för att ta bort djurhår fungerar snabbt och effektivt för att avlägsna hår och ludd, tack vare dess enkla användning.

SÄKERT OCH HÅLLBART: Paketet är designat med högkvalitativa och hållbara blad av polypropen, ABS och TPR-material, vilket garanterar långvarig användning. Dessutom fångar setet upp hår på ett säkert sätt, rengör effektivt och skadar inte tyger.

Jag har oftast, men inte alltid, fler av samma vara. Kontakta mig via meddelande om ni vill köpa flera eller om ni undrar något om produkterna.
Ha en bra dag!
// Chris

Objektsnr 618619763

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 jan 19:42

[Ny] Hårborttagare 4 olika. Hund, katt, husdjur, hår, päls, städ, borste, ludd.

Såld för

69 kr
Annonsen är avslutad

Chriskonto

Mjölby, Sverige

5.0

Chriskonto

Verifierad

Toppsäljare

290 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?