Beskrivning

Red Gorilla® Shallow, orginalet av flexikorgar, är tillverkade av slagtålig UV-resistent polyetenplast.

Färg: Pistage (Ljusgrön) OBS Bild 2-4 visar olika färger och ändamål för baljan. Baljan till salu är den på bild 1, dvs den som är Ljusgrön.

Mått: Ø 28 x H 10 cm

Rymd: 5 Liter (Small)

Flexikorg Red Gorilla®
De är fantastiska! Användbara för massor på arbetet, i stallet, i hemmet, och trädgården för att nämna några användningsområden. Red Gorilla Tubtrug ® Flexible är oömma och starka att du kan ha dem till vad som helst.
De är tillverkade i Europa av slagtålig UV-resistent och återvunnen polyetenplast.

Vi har valt Red Gorilla baljor som kan användas till utfodring och vattenbad eftersom de är oömma, starka och frosttåliga. De är dessutom livsmedelsgodkända som känns extra viktigt när ankorna ska bada, dricka eller utfodras. Alla färger är livsmedelsgodkända förutom den svarta som vi valde att inte ta in i sortimentet. Baljorna går att använda till andra ändamål eller till andra djurslag. Perfekt till stallet, trädgården eller det roliga sommarbadet för barnen. Kan användas ute och inne. Från förvaring i trädgården, till barnrummet till garage eller som en tvättkorg. Plasten är mjuk och flexibel. Helt enkelt den snyggaste och mest användbara baljan! Tål solsken och kyla, då de är tillverkade av slagtålig UV-resistent polyeten-plast.

Avhämtning är kostnadsfri och kan oftast ske samma dag efter godkänt och betalt köp hos Kvackeriet på Värmdö. Du får ett meddelande när din beställning är klar för avhämtning. Vi kan erbjuda hemleverans till låg kostnad i Nacka/Värmdö/Haninge/Tyresö. Vissa datum levererar vi även i andra delar av Stockholm/Södermanland och Uppland. Hör av er innan betalning, så kan vi se om vi kan erbjuda billigare frakt till erat område. Frakt med Postnord, DHL och Schenker skickas till ombud. Vi erbjuder samfrakt till ombud som är max 20 kg/kolli.

Objektsnr 625745382

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 12:00

Red Gorilla® Shallow Pistage 5 L. NY Oanvänd!

Pris

69 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?