Beskrivning

B|
Den här självhäftande BH:n i push-up-modell med snörning är något utav det bästa som hänt BH-industrin på länge! Med en självhäftande design sitter BH:n på plats under hela dagen och ger dig maximal frihet. Att ha på sig den där fina sommarklänningen utan att BH-banden syns är nu inte något problem! Självhäftande BH:n med push-up och snörning är superlätt att använda. Placera BH:n över brösten och dra åt snöret - och vips så är du klar! Den är enkel att ta av och på, och du tvättar den med endast tvål och vatten. OBS! Viktigt att rengöra och torka huden innan Bh:n används, för att den ska sitta så bra som möjligt.

Denna innovativa BH kommer att förändra ditt sätt att tänka kring underkläder. Med dess unika design slipper du irriterande band och spännen som skär in. Istället får du en smidig och bekväm passform som du knappt märker av. BH:n ger också en diskret push-up effekt som lyfter och formar dina bröst på ett naturligt sätt.

Självhäftande BH:n är en oumbärlig del av din garderob och kommer att följa med dig genom långa arbetsdagar, festliga tillställningar och avslappnade dagar hemma. Du kommer att älska den oöverträffade komforten och självförtroendet den ger dig.

Slutligen, med enkel rengöring och underhåll, kommer denna BH att vara din pålitliga följeslagare i många tillfällen framöver. Upplev friheten och komforten med denna banbrytande självhäftande BH med push-up och snörning redan idag!

Färg Svart
B-kupa

Ångerrätt
Man har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss
Hur gör man? Skicka över ett meddelande till oss så löser vi de.
Returfrakten får köparen stå för vid hävt köp/ångerrätt.

Objektsnr 628472696

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 11:30

Ultimat Komfort: Självhäftande Push-Up BH svart B-kupa

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Things4you1

Boliden, Sverige

4.9

Things4you1

Företag

Toppsäljare

277 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?