Beskrivning

L|
Våra tvättbara menstrosor, är gjorde av 95% bomull och 5 % spandex och är designade för att göra mensen så smidig som möjligt. De känns torra, trygga och bekväma - även när allt i kroppen känns nytt och osäkert. Grenen absorberar snabbt mensen och det gör dem perfekta när som helst; hemma, i skolan, n'r du idrottar eller om du är ute på vift. Dra bara på och upptäck hur menstrosan känns precis som vanliga trosor - du behöver ingen backup!

ABSORBERANDE
: 3 lager som skyddar mot läckage. Smart teknik som ser till att menstrosorna absorberar och kapslar in mens och håller lukt borta.

BEKVÄMA: Mjuka och hållbara med ekologisk bomull som är snäll mot den ömtåliga huden. Trosorna ser dessutom till att blodet snabbt sugs ner i trosan, så de känns lika torra som ett par vanliga trosor. Ett par menstrosor ersätter ca 100 bindor, vilket betyder 88% mindre avfall!

TÅLIGA: Det går att tvätta ett par menstrosor minst 50 gånger utan att de blir sämre på att ta hand om mens, tråkiga i känslan eller tappar sin perfekta form.

OBS! Svart färg.

Objektsnr 628119172

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 11:33

Svart Menstrosa i Brief modell stl. L

Slutpris

|

75 kr

Auktionen är avslutad

Strömstadsbo vann auktionen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?