Beskrivning

Vår ansiktsroller och Gua Sha sten av äkta rosenkvarts är härliga massageverktyg för ditt ansikte.

På ett enkelt sätt kan du ge dig själv en skön och välgörande ansiktsmassage som stimulerar blodcirkulationen och i sin tur sätter fart på kollagenproduktionen samtidigt som den mjukar upp spända ansiktsmuskler. Det ger dig även nyttig lymfmassage som rensar lymfsystemet och lugnar svullnader i huden.

Massage ger ökad produktion av hudceller och ökar energiflödet. Helt enkelt ett ljuvligt sätt att väcka huden och ge den en ny lyster!

Både rollern och stenen är bra verktyg att använda för att mjukt arbeta in serum och ansiktskrämer i din hud och kan även rullas ovanpå din sheet mask för att ge en extra skjuts och förbättra upptagningen i huden

Ett skönt tips:
Är att lägga dina massageverktyg i kyla. När stenen är kall blir det väldigt skönt mot huden och lite extra avsvällande. Särskilt bra är det att rulla med den lilla rollern under ögonen. Andas med lugna djupa andetag, rolla sakta och gör det till en skön stund bara för dig!

Användning:
Börja i mitten av ansiktet och jobba dig utåt i svepande rörelser. Använd lilla roller från ögats innerkant och svep utåt mot kindbenet och tinningen. Med den större rollern rullar du från näspartiet och ut på kinden mot öronen, från hakan och upp mot öronen och över pannan. Använd även på hals och dekolletage.

Repetera de svepande rörelserna med långsamma drag. Låt tyngden av ditt massageverktyg göra jobbet, lätt till medium tryck bara. När du använder Gua Sha stenen håller du emot huden med ena handen och drar lätt i utåtgående rörelse med stenen.

En liten instruktion med bilder följer med i den fina presentförpackningen.

Material:
Rosenkvarts, Kärlekens sten, står för kärlek och harmoni. I det gamla Egypten var stenen känd för sin påstådda förmåga att skjuta upp tecken på åldrande. Rosenkvarts står för milda, positiva energier och kärlek i alla former. Rosenkvarts är en rosa och mycket vacker sten som känns len och behaglig mot huden.

Metalldelarna är i roséguldfärg och är tillsammans med sammansättningen av hög kvalitet vilket innebär ett tyst och stabilt massageverktyg som känns bra att arbeta med.

Gammal kunskap:
Ansiktsroller och gua sha stenar är från början kinesiska massageverktyg som har använts i århundraden. Rollern är även känd som Jaderoller då den från början ofta var gjord av den gröna Jadestenen. Gua Sha betyder ungefär ”skrapning” eller ”skrapa bort sjukdom”

Skötselråd:
Rengör dina massageverktyg med en mjuk fuktig trasa eller med mild tvål och vatten. Torka torr. Du kan även ”ladda” dina stenar med ny energi genom att lägga den i sol- eller månljus.

Vänligen notera att naturliga stenar kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma.

Så här fungerar det hos oss på BraBilligt :

VILLKOR FÖR AUKTIONER - VÄNLIGEN LÄS INNAN BUD!
Betalning tillhanda inom 5 dagar efter avslutat auktion. Betalningsinformation finns i både Traderas eget vinnarbrev samt i vårt eget vinnarbrev som skickas ut inom en dag.
Har ni inte fått leveransbekräftelse inom en dag från betalning vänligen kontakta oss.

Observera! att fraktkostnaden är en avgift som inkluderar frakt, hantering och emballage inklusive moms. Större delen av kostnaden är fast för varje objekt. Vi kan ge ett mindre avdrag på ca 10-20 kr per extra objekt vid önskan om samfrakt. Detta sker endast på separat begäran via epost och endast innan betalning gjorts.

Vill ni ha uppskov på betalningen och invänta flera auktioner går det bra - men ni måste meddela oss via e-post för att inte riskera att er order tas bort.

Vänligen läs Traderas villkor för att buda på auktioner.

VILLKOR FÖR "KÖP-NU" / BUTIKSOBJEKT (ej budgivning)
Endast en fraktkostnad utgår vid köp av flera objekt. Vid köp i samband med auktioner så utgår ingen extra fraktkostnad för butiksobjekt/köp nu. För att korrigera priset måste ni maila oss så återkommer vi med nytt korrekt pris innan betalning.

OM OMDÖMEN
Vi använder automatiska omdömen vid avslutat affär (när vi skickar varan). Missbruk av omdömessystemet anmäls. Vi lämnar som regel inte negativa omdömen så länge som ni följer traderas och våra regler och villkor. Givetvis kan det ske att vi gör fel och vi rättar alltid till det om ni kontaktar oss - att lämna negativt omdöme för misstag som vi eller ev. våra leverantörer gjort, löser inget problem. Låt oss istället rätta till det.

Övriga villkor kan läsas på vår butikssida

Objektsnr 627140223

Visningar 113

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 18:20

Ansiktsroller & Gua Sha i Rosenkvarts

Slutpris

|

30 kr

Auktionen är avslutad

MagikaDeHex vann auktionen

BraBilligt-AB

Arboga, Sverige

4.8

Företag

Toppsäljare

18 905 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?