Beskrivning

BABY TRAINING PANTS™ - POTTRÄNING MED EN TWIST - POTTRÄNINGSBYXOR

Helt nya då vi köpte fyra par men bara använde två par.

Storlek 3-6 år

Perfekta när barn som ska sluta med blöja ska sova. Används då som pyjamasbyxor. Om barnet kissar läcker det inte ut i sängen. Det är som ett kiss-lakan fast i form av byxor.

Färg: Blå med björnar

PRODUKTDETALJER
Säg hejdå till läckage
Upptäck den perfekta lösningen för föräldrar som vill hjälpa sina barn med potträning och samtidigt erbjuda komfort och bekvämlighet - Baby Training Pants. Dessa innovativa och mångsidiga potträningsbyxor kombinerar funktionalitet med bekväm stil, vilket gör dem till ett viktigt tillskott i barnets garderob. Oavsett om det är dags för tupplurar, lek eller de första stegen mot potträning, är dessa byxor utformade för att tillgodose alla behov.

ÅTERANVÄNDBARA
En av de största fördelarna med dessa potträningsbyxor är att de är återanvändbara. Jämfört med engångsblöjor är dessa byxor mer miljövänliga och kostnadsbesparande i det långa loppet. De är tillverkade av högkvalitativ bomull och är mjuka och andningsbara, vilket håller ditt barns hud frisk och bekväm även när de bärs under långa perioder.

VATTENTÄTA
Dessa byxor är utformade med en vattentät design som ger pålitligt skydd mot läckage, vilket gör att både föräldrar och bebisar kan njuta av mindre kladd och mindre stress. Det är viktigt att betona att byxorna, även om de ger skydd, inte har samma förmåga att absorbera urin som blöjor. Istället är de idealiska för enkel användning, till exempel dagtid under potträning.

Objektsnr 628082560

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:51

Nya potträningsbyxor kissbyxor 3-6 år sängvätning blöjfri blöjor

Slutpris

|

150 kr

Auktionen är avslutad

magi_sv vann auktionen

Lia88

Hudiksvall, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 680 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?