Beskrivning

M|
Pälsdjurs- och rökfritt hem. Spårbar frakt anges här men du bestämmer fraktsättet.
Sparsamt använd finstickad v-ringad tröja/topp från Newhouse med guldknappar i ärmslut. 100 % ull. Toppskick! Har en likadan ljusrosa till salu (SÅLD!), se modellbild, men tröjan i denna auktion är marinblå.

Bystmått liggande på bord, ärmhåla till ärmhåla 45 cm och stretchas med lätthet till 55 -63 cm och mer. Längd bakstycke från nacke-halsringning till nederkant 65 cm och stretchas med lätthet till 75 cm och mer.

100 % ull men väldigt tätt finstickad och tunn. Mjuk och skön, tyvärr för liten för mig.

Har mängder med plagg från Newhouse sedan många år och de är verkligen i fin kvalitet. Passar dock inte i v-ringat, därför säljs denna. Köpt för 1495 kr.

DETTA ÄR NEWHOUSE
Det kan handla om en detalj. En klassisk knapp, en vackert skuren kapprygg eller en konstfullt knuten scarf. Eller så startar det med ett vackert tyg – en mönstrad sidenvara eller en vacker tweedruta ifrån Storbritannien. Ur det textila materialet, de väl valda detaljerna och idéen om en klassisk garderob för alla tillfällen skapas Newhouse kollektioner. Vi älskar och söker efter det som är äkta, naturligt och tidlöst. Newhouse är sportigt, feminint- och självklart. Vår ambition är att skapa älsklingsplagg som varar länge och blir vackrare med åren.
Det perfekta Newhouseplagget håller för användning säsong efter säsong och kan kombineras i oändlighet. Vi väljer stil framför snabba trender och kvalitet framför det hastigt förgängliga. Och framför allt är vi väldigt stolta över vårt arv i traditionellt skrädderi och textilt kunnande.
OM NEWHOUSE
Newhouse rötter rör sig tillbaka till slutet av 40-talet då Jarl Häller köper Lenbergs skjortfabrik i Sveriges textila hjärta Borås. Svensk textilindustri står på sin höjd, och i Borås går fabrikerna varma.

Newhouse historia som varumärke tar sin början i Sundbyberg där ägarna av postorderföretaget Stockhause bestämmer sig för att starta ett kvalitetsmärke för dam.

1991
Newhouse öppnar sin första butik på NK Stockholm, och senare samma höst öppnas ytterligare en butik på NK Göteborg.

De flesta symaskiner i Borås tystnade för många år sedan, men på Newhouse designavdelning lever sömnadssalen vidare i form av ett litet skrädderi. Vi har en av Sveriges duktigaste mönsterkonstruktörer hos oss och en skicklig sömmerska som konstruerar och syr prover på våra konfektionerade plagg. Därmed har vi en ovärderlig möjlighet att lägga omsorg i tillskärning och passform. Vi tar fram våra plagg i samarbete med leverantörer med vilka vi har långvariga och goda relationer. På så vis kan vi värna om kvalitet, både när det handlar om våra produkter och de förhållanden under vilka våra plagg tillverkas.
SLOW FASHION
I tider då fler och fler kunder vill handla medvetet utifrån miljö och etiska aspekter är vi glada över att kunna leverera plagg som i många fall är producerade i Europa, gjorda utav tyger och med tillbehör ifrån den europeiska marknaden. På så vis hjälper vi till att hålla det svenska och europeiska textilarvet levande.
Våra klassiska plagg håller länge, både i kvalitet och stil. Vi kallar detta för slow fashion, där konsumenten gör långsiktiga investeringar framför att handla snabb och billig trend. På sikt tjänar både plånbok och miljö, så väl som det egna samvetet, på detta förhållningssätt.
Fler damplagg i olika storlekar finns här bland mina auktioner!

Objektsnr 630606490

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 21:01

Newhouse merinoull v-ringad tröja ( M svensk design ull ylle damkläder nygl

Utropspris

|0 Bud

399 kr

Slutar om

frupralin

Avesta, Sverige

4.9

frupralin

Verifierad

Toppsäljare

400 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket