Beskrivning

Hej!

Säljer en tunika / längre pullover från norska Oleana i storlek S (small). Strukturstickad i olika nyanser av ljusrosa och mönstret går från petrolgrå överst till svart längst ned. 75% merinoull och 25% silke.

Den finns inte till försäljning längre, men köptes på Oleanabutiken som låg i Gamla stan för lite över 3000 kr. En design av Solveig Hisdal. En Oleana från innan de bytte logga och designer.

Jättesöt modell med lite slits på sidorna. Går lika bra att klä upp som att klä ned. Jättefin nu på kallare sommarkvällar med vita jeans! Går att tvätta i maskin på varsamt ullprogram.

Tröjan är mycket väl omhändertagen, tvättad utan sköljmedel och alltid plantorkad. Inga noppor och är krasst som ny då jag inte använt den sådär jättemycket. Den var lite, lite för kall i tonen för mig egentligen. Hoppas innerligt att den hamnar hos någon som bär den mer. Den förtjänar att synas!

69 cm lång.
47 cm armhåla till armhåla.
53 cm rakt över precis där slitsen börjar, så mer utrymme sista 16 cm till nederkant.

Den är väldigt mjuk och följsam så det får plats några cm till om så önskas. Går säkert att töja lite i blött tillstånd om man vill det också.

Hör av er om det finns några frågor,

Med Vänlig Hälsning,
Johanna

Objektsnr 631404167

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 14:08

Ljusrosa Oleana storlek S

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Slutar om

johannalevander

Saltsjöbaden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

117 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?