Beskrivning

Skön tröja från Gudrun Sjödén. 82% ekologisk bomull 18% polyester. Randig i svart och grått. Trekvartsärm. Kantband vid ärmslut och längst ner på tröjan. Storlek M. Zooma gärna in på bilderna så du ser ordentligt. Tröjan är i jättefint begagnat skick.

Kläderna har legat nerpackade så de är lite skrynkliga. Det jag säljer kommer från ett hem med katter. Jag tittar över allt jag säljer men kan naturligtvis missa. Hör av dig till mig om jag missat något så att vi kan lösa det på bästa sätt. Självklart samfraktar jag om ni vunnit flera auktioner, skicka gärna ett mejl och meddela mig om så är fallet. Jag har endast möjlighet att skicka med Posten. Vill du ha spårbart och det inte står med som fraktalternativ så hör av dig så kollar jag upp vad det kostar.

Jag väger det som jag säljer hemma och går efter postens portotabell. Ibland stämmer det inte helt hundra så det kan bli så att du betalar för mycket eller för lite eftersom paketen ibland ligger på gränsen viktmässigt eller för att vara skrymmande då kan det bli så att frakten inte stämmer. Om du har betalt för lite bjuder jag på det. Har du betalt för mycket betalar jag självklart tillbaks det om du hör av dig till mig, jag har svårt att kontrollera om frakten blir exakt eftersom jag oftast postar flera paket åt gången. Känns det inte ok,var snäll och buda inte! Glöm inte att du informerats om detta när du budar och lämnar omdöme! Jag använder mig av Traderas vinnarmejl.

Objektnr 631575197

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:21

Fin randig tröja i velour från Gudrun Sjödén. Storlekar M.

Slutpris

|

100 kr

Auktionen är avslutad

Mimsan-04 vann auktionen

Sarajorun

Trollhättan, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 123 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket