Beskrivning

S|
Använd en del, så spår av användning finns men hela och rena. Dom är nästan i ankellängd på mig som är 159 CM. Märkt storlek S men resår i bak så kan säkert passa större och mindre också.

LÄS DETTA!!

* INGET ÖPPET KÖP. KÖPT ÄR KÖPT. Ställ därför frågor om du är osäker om skick, storlek/mått eller färg etc.

* Jag uppskattar storlekar om det inte står så om du är osäker: FRÅGA OM MÅTT. Vid mått kan 1-3 cm differens förekomma. 1-3 mm när jag mäter skor. Försöker mäta så noggrant jag kan.

* Försöker beskriva skick och eventuella defekter så gott jag kan så kolla alla bilder och läs all text för att slippa missförstånd!

* Rökfritt hem men har katter. Försöker avlägsna allt kattfluff men ibland kan något smita med ändå så tänk på det om du är allergisk. (Detta gäller även nya plagg då dom hängt i min garderob tillsammans med mina vanliga plagg som kan ha lite kattfluff på sig.)

* Betalning ska ske inom 5 dygn efter avslutad annons. Behöver du längre tid så vill jag att du kontaktar mig INNAN du budar.

* Skickar paketet inom 5 dygn efter betalning om inget annat anges men oftast skickar jag det mycket snabbare.

* Skickar med Postnord. Antingen postens blå kuvert, spårbart eller med frimärken. Skriv till mig innan du betalar ifall du har någon preferens på hur det ska skickas så jag har möjlighet att uppdatera fraktpriset. Jag ansvarar INTE för postens hantering.

Objektsnr 630488031

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 16:59

Svarta byxor i ankellängd, kostymbyxor, petite

Pris

50 kr

Mahou_

Västra Frölunda, Sverige

5.0

Mahou_

Verifierad

Toppsäljare

148 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?