Beskrivning

Produktnamn: Lindy Belle Pants i Black

Produktbeskrivning: Våra klassiska Lindy Belle Pants är utsvängda nedtill med icke-sydda pressveck på både bak- och framsida. Byxorna har en bekväm och flexibel passform tack vare det stretchiga tyget i kraftig jersey och det elastiska midjebandet. Detta exemplar är en tidig modell vilket innebär att midjebandet är nedvikt och byxorna saknar bakficka. Materialet är certifierad LENZING™ ECOVERO™ viskos.

Produkten är från vår Traceable Basics kollektion och är 100% spårbar!

Skick: Nyskick, ett prov från vårt lager

Storlek: XS

Frakt: Alla våra varor packas och skickas inom 1-4 dagar efter betalning har mottagits. Paketen skickas spårbart med Postnord till ditt närmaste postombud.

Köpvillkor


Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, eller Klarna. Annonsen betalas inom 2 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Retur
Eventuella returer måste ske inom 14 dagar från mottagandet av varan. Som kund har du ångerrätt i 14 dagar efter mottagandet av varan, enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vid tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på den retunerade varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar.

Reklamation
Varan köps i befintligt skick i enlighet med den information som har angetts. Vid avvikelser från produktbeskrivning eller skadat föremål har du rätt att reklamera varan. Kontakta oss gärna via meddelandefunktionen här på Tradera och klargör vad felet är. Komplettera gärna med bilder på varan och emballaget så återkommer vi så fort vi kan. Vid reklamtion står vi för returfrakten av varan.

Kundservice
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektsnr 628308186

Visningar 228

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 13:21

Residus- Lindy Belle Pants

Pris

490 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?