Beskrivning

Sony Digital Walkman musikspelare NWZ-E443, 4Gb, svart. OBS! Läs innan bud!

OBS! Läs viktig info först om musikspelarens skick innan bud:

Musikspelaren fungerar som det skall utom att knappen på höger sida som man höjer och sänker volymen med har slutat fungera, den knappen reagerar inte på tryck så man kan varken höja eller sänka volymen.

Jag kan inte svara på vad volymen ligger på men jag har använt den så utan bekymer via kabel med hörlurar som man kan ställa in volymen på så om man tycker att ljudet är för högt så kan man sänka ljudet på hörlurarna.

OBS! Detta är en gammal Sony Walkman musikspelare som har kostat mycket som ny men nu har del en hel del repor, är lite kantstött men den fungerar som den skall utom volymknappen.

Batteriet höll sist mer än 2-3 timmar konstant musikspelande beroende på vilka inställningar man väljer i den och om man bläddrar mycket på den så drar det ner batteritiden en hel del.

Jag har använt den bara för att lyssna på MP3 musik kopplad till olika hörlurar utan problem men den skall ha flera andra funktioner bl a bildvisare, videospelare, FM radio, mm som jag vågar inte säga något om hur det funkar men bilder som fanns i den har jag bläddrat genom så jag tror att allt funkar som det skall.

Musikspelaren kan enkelt kopplas till en dator eller till en USBladdare (medföljer inte) genom kabeln som följer med och laddas så men även lägga in musik direkt från datorn till spelarens MUSIC mapp genom kabeln.

Musikspelaren levereras med original kabel för laddning (som även funkar för överföring mellan dator och musikspelaren), inga andra tillbehör fanns från början vid köpet.

OBS! Musikspelaren säljs i befintligt skick, inga garantier lämnas och inga returer godkänns, budet är bindande, ställ frågor om Ni undrar något mer än det som jag har nämnt i annonsen innan Ni budar på musikspelaren, jag kan skicka fler bilder om det behövs, jag har annars skrivit allt jag känner till om musikspelaren i annonsen.

Efter vunnen auktion och betalning skickar jag musikspelaren välförpackat utan kostnad som spårbart paket med Schenker (Spårbart paket för den här musikspelaren inkl försäkring kostar nu 59kr).

Objektsnr 631181614

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 17:41

Sony Digital Walkman musikspelare NWZ-E443, 4Gb, svart. OBS! Läs innan bud!

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Slutar om

Jasi123

Helsingborg, Sverige

4.9

Jasi123

Verifierad

20 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?