Beskrivning

Bärbar kassettbandspelare från Aiwa.
En udda fågel som jag tror är ganska ovanlig. Designen, eller färgen egentligen, valdes för att locka den den bättre häften av mänskligheten och upplagan fick namnet ”Ladies Collection”. Ganska skrockigt kommersiellt upplägg ur ett historiskt perspektiv. Värd sin plats i en finare samling!

Själv fick jag denna i ett ”bulk” inköp av många olika bärbara apparater från eBay Tyskland. Den är genomgången, rengjord och avmagnitiserad. Den har (tror jag) fortfarande orginalrem men den rullar på bra.. kan behöva bytas på sikt. Det saknas en liten skruv på ett ställe men inget som påverkar funktion.

Spelaren som sådan är en slimmad 90-talare med många funktioner såsom Dolby B brusreduktion, autoreverse, 3 olika EQ-lägen (ja, 4 med ”flat” då).
Har man tidstypiska billiga lurar kanske EQ-lägena kan vara användbara men har du någorlunda vettiga grejer är nog ”Flat” den enda riktigt användbara även om de andra kan vara ”kul”.

Begagnad med en del patina enligt bilder men fungerar bra. Går på två AAA-batterier vilket var en Aiwa grej.. förmodligen för att hålla ner storleken men ändå ha 3v spänning.

Annonsen avser bara spelaren! Batterier kan man få på köpet också! Det andra är rekvisita för storleksbedömning och ögongodis..

Kontakta mig gärna för mer info! Kan massa trams om sånt här..

Objektsnr 628336617

Visningar 239

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:53

Aiwa LX200 Ladies Collection

Slutpris

|

495 kr

Auktionen är avslutad

christian29th vann auktionen

coolcat79

Göteborg, Sverige

5.0

coolcat79

Verifierad

Toppsäljare

419 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?