Beskrivning

Nyuppgraderad astronautfilmmaskin: Den uppgraderade astronautljusfilmsmaskinen uppgraderar inte bara den lätta matematikmaskinen, utan lägger också till att månlyktan som navigatorn håller är en nattlampa i 7 färger. Om du vill se drömmande och blinkande stjärnor, eller ha en filmliknande nattlampa i ditt sovrum, är denna rymdljusfilmsmaskin garanterat det perfekta valet för dig.

Fjärrkontroll och timing: Stjärnprojektorn kommer med belysning som kan justera ljusmönster, ljusstyrka och hastighet. Dessutom kan du använda belysning för att ställa in projektorn så att den stängs av automatiskt efter 1 timme eller 2 timmar och automatiskt efter 4 timmar. Med denna underbara satellit är en vacker dröm om nedladdning av stjärnljus. .

Kreativa presenter för speciella dagar: Varje Song Hang kommer att älska detta riktigt coola röda utrymmesdesignschema, det kommer att vara en säker välsignelse som kan inspirera din familj och vänner när som helst. Filmfestlampor, dekoration av rum, dekorativa spellampor, takprojektorer, nebuloslampor, blinkande stjärnor, mumiedagspresenter, nattlampor för barn, etc.

En maskin med Tiantian Galaxy-metoden kommer med nattlampa, nätsladd och kontrolllampa

Specifikationer: ?
14,22 x 11,94 x 19,48 cm
608g

Objektnr 632795188

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 17:24

Astronaut ljusprojektor lämplig för sovrumsprojektor stjärnprojektor

Pris

227 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?