Beskrivning

OBS! Läs noga innan köp!
Sharp VZ-3000 retro, vintage 80-tals vertikal skivspelare samt kassettdäck (Dual play disc combo system).

Jag har spenderat väldigt mycket tid på denna maskin. Om ni är bekanta med denna apparat så vet ni att service kan va ett rent helvete.
Jag har iaf rengjort hela insidan, smort mekanismen, bytt bälten på skivspelaren och kalibrerat hastigheten, tagit bort alla missljud, polerat bälten och kapstan på kassettdäcket (alla va i bra skick så jag gav de bara lite extra liv ), avmagnetiserad tonhuvudet mm. Mekaniskt fungerar allt som det ska. Jag har testat alla funktioner . Alla lampor lyser . Nålar är i bra skick och har mkt liv kvar så jag bytte inte ut de.
597 x 378 x 170 mm
Vikt ca 15 kg

Anmärkningar:
*Trots att jag bytte rem och rengjorde mekanismen som öppnar/stänger luckan till skivspelaren så behöver den extra push vid stängning alt man stänger den manuellt .
* luckan på kassettsidan (till rattarna) saknar sin fjäder samt en liten plastbit på krokarna. Den sitter på plats och faller inte bort men går ej att stänga för den vill inte hålla sig uppe .

Apparaten kan användas som förstärkare och kopplas direkt till högtalare eller så går man via en extern förstärkare istället. Jag har gjort en kabel för anslutning till extern förstärkare som medföljer. Också lägger in en oanvänd DIN/RCA-adapter ifall man vill ansluta extern källa till systemet som t ex CD-spelare /MP3 mm.

Kosmetiskt skick 6,5/10. Finns några tunnare ,repor, mindre missfärgningar etc men allmänt hela maskiner presenterar sig väldigt bra. Finns inga spår av misshandel.
Avhämtning i norra Stockholm.

Vinyl record player , turntable, grammofon, vinylskivspelare, vinylspelare , vz3000 ,

Objektsnr 625821484

Visningar 1 748

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

renoverad SHARP VZ-3000 vertikal skivspelare

Pris

4 500 kr
Annonsen är avslutad

Coulisse Records

Stockholm, Sverige

5.0

Coulisse Records

Verifierad

Toppsäljare

690 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?