Beskrivning

Made in Japan. Högkvalitativ Equalizer inköpt 1979 och sparsamt använd samt undanställd i varmförråd på 90-talet pga utlandsflytt. Originalbroschyren, som är 5-språkig, följer med och den är också på svenska där den på 4 sidor går igenom funktion, kopplingsalternativ, prestanda etc. Därtill följer det med några sprängskisser, kopplingsinformation etc. Frekvensområde 88 – 108 MHz. Se vidare bild från den sida som går igenom övriga intressanta tekniska data. Skjutpotentiometrarna har lampa med rött ljus som både är effektfullt men också tydligt visar aktuell inställning. Allt fungerar .
Vikt: 5,5 Kilo och och skickar spårbart med Schenker som 7 kilo.

Sista bilden visar den upplockade stereoutrustningen där jag gjort en funktionskontroll av samtliga ingående komponenter som varit lagrade i varmförråd under 35 år. Men det är naturligtvis enbart equalizern som ingår i denna auktion. Jag har alltså equalizern för tillfället ihopkopplad med följande komponenter (som inte ingår i denna auktion) för att kontrollera att allt fungerar, vilket det givetvis gör (se bild). Övriga delar ligger alltså separat ute på Traderas auktioner (inklusive mina Pioneer HPM 100 högtalare som väger ca 30 kilo styck och måste hämtas i Uppsala):

- Technis FM / AM Stereo FM / AM Turner, ST 9600
- Technis Förstärkare SU-8600
- Pioneer skivspelare PL-560.
- Högtalare Pioneer HPM 100

Upprepar alltså att enna aunktion gäller dock enbart equalizern men övriga komponenter finns i separata auktioner här på Tradera.

Objektsnr 627931919

Visningar 1 229

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:03

Stereo Equalizer Techncis Proffs SH-8020 Retro Musik Vinyl Made in Japan

Slutpris

|

2 874 kr

Auktionen är avslutad

Peter9 vann auktionen

Kagued

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 371 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?