Beskrivning

Sony PVM-2054QM är en CRT-monitor som tillhör Sonys Professional Video Monitor-serie. Det är en 20-tums monitor som är populär bland retrogamers av flera skäl:

- Utmärkt bildkvalitet: Precis som andra CRT-monitorer i Sony PVM-serien erbjuder PVM-2054QM utmärkt bildkvalitet med djupare svärta, bättre färgåtergivning och kontrast än många moderna skärmar. Detta är särskilt viktigt för retrogaming där äldre spel och konsoler är utformade med CRT-teknologins egenskaper i åtanke.
- Låg latens: CRT-monitorer har minimal inbyggd fördröjning jämfört med många moderna skärmar och TV-apparater. För retrogamers är låg latens avgörande för att få den mest responsiva spelupplevelsen, särskilt för spel med snabba reaktioner.
- Kompatibilitet med äldre konsoler: PVM-2054QM är kompatibel med många äldre spelkonsoler och datorer tack vare sina anslutningsalternativ t.ex. RGB, kompositvideo, S-video och komponentvideo. Detta gör det enkelt att ansluta retrokonsoler och få ut det bästa ur dem.
- Flexibla bildjusteringar: Den har avancerade bildjusteringsfunktioner som gör att användare kan finjustera bildkvaliteten enligt sina preferenser. Detta är särskilt användbart för att optimera bildkvaliteten för äldre spel som kanske kräver anpassade inställningar för att se bäst ut på en modern skärm.
- Hållbarhet och tillförlitlighet: CRT-monitorer som PVM-2054QM är kända för sin långa driftslivslängd och tillförlitlighet om de underhålls ordentligt. För retrogamers som investerar i sin spelsamling är detta en fördel då de kan förvänta sig att använda monitorn under lång tid utan problem.

I slutändan är Sony PVM-2054QM populär inom retrogaming på grund av dess utmärkta bildkvalitet, låga latens, kompatibilitet med äldre konsoler, flexibla bildjusteringar och övergripande hållbarhet. Dessa egenskaper gör det till ett attraktivt val för retrospelare som vill njuta av sina favoritspel från det förflutna på bästa möjliga sätt.

Övrigt,

- Male SCART to 4 x BNC + 2 x RCA breakout kabel från Retro Gaming Cables ingår (https://www.retrogamingcables.co.uk/sony-av-accessories/sony-pvm/male-rgb-break-out-scart-to-4-x-bnc--2-x-rca-converter-cable)
- Manual och Service manual som PDF-fil kan medskickas.

Endast avhämtning eftersom monitorn är tung och för att minimera risken för skador.

Alternativt, kan ta med den till mitt jobb (Ericsson) i Kista Stockholm för överlämning.

Alternativt, kan eventuellt ta med den till RetroMania i Örebro den 27:e april

Objektsnr 628894453

Visningar 1 315

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 13:55

Sony PVM-2054QM - Trinitron - RGB - Retro Gaming

Pris

7 500 kr

Slutar om

brusa

Uppsala, Sverige

5.0

brusa

Verifierad

Toppsäljare

695 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?