Beskrivning

Söker du en högkvalitativ och prisvärd HDMI-kabel som levererar topprestanda? Då har du hittat rätt! Vår 3 meter långa HDMI 2.1-kabel är inte bara bra, den är exceptionell med sitt stöd för både 4K och 8K-upplösning. Upplev kristallklar bildkvalitet i upp till 8K 60Hz och 4K 120Hz, perfekt för din nya OLED TV eller för att vara redo för framtida 8K TV-apparater.

Med en överföringshastighet på imponerande 48 Gb/s, erbjuder denna ktradeabel snabb och stabil signalöverföring vilket är essentiellt för högupplöst streaming och gaming. Dessutom stöder den HDR, 3D-överföringar, Dolby Atmos, eARC (enhanced Audio Return Channel), VRR (Variable Refresh Rate), och har inbyggt Ethernet (nätverksstöd).

Denna kabel är inte bara byggd för att hålla, utan också designad för att minimera störningar tack vare sin högkvalitativa ledare i förtennad koppar/koppar och flera isolerande lager. Allt detta till ett oslagbart pris på endast 249 kr inklusive frakt – ett verkligt kap jämfört med det vanliga priset på 400 kr!

Missa inte chansen att äga en HDMI-kabel som inte bara är billig och bra, utan också framtidssäkrad. Perfekt för dig som värdesätter kvalitet och vill ha det bästa för din hemmabio. Köp nu och ta del av en överlägsen tittarupplevelse!

Objektsnr 630979335

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 13:36

HDMI-kabel med 8K-stöd 2.1 3m

Pris

249 kr

qwerty

Kalmar, Sverige

4.9

qwerty

Verifierad

Toppsäljare

908 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?