Beskrivning

En Cool ljusskylt av äldre modell med lysande röda lysdioder där man kan skapa massa rullande text meddelande. Skylten har en löstagbar programmerings kontroll (ingår)som man kopplar in via en port på baksidan när man vill programmera den. Skylten drivs med 230v transformator som har eurokontakt (ingår). Skylten har med beslag för att kunna ställas på en hylla/bord, Hängas på vägg eller pendlas ner från taket.

Displayen rymmer 15 tecken och har klockfunktion och stöd för enklare grafiska ikoner. Minnet rymmer programmering upp till 1726 tecken. Den har upp till 35 olika sätt som texten kan presenterar på och 8 timerfunktioner så att man kan ställa in så vissa meddelande startar vid olika klockslag automatiskt. Utförliga instruktioner på engelska ingår.

Är man lite händig så kan man enkelt fixa en 12-volts kabel som passar i bilen eftersom själva skylten kan drivas med 9-12 volt likström och då kan man göra kul saker genom att sätta den i bakrutan i bilen eller i A-traktorn och skriva massa roliga saker:).

Det är endast fantasin som sätter gränsen för vart och hur du använder denna skylt:)

Måttet på skylten är L 71 x B 9,5 x H 3,5 cm. Tecken höjden är 5 cm.

Den är oanvänd och ligger i sin förpackning, den är endast funktionstestad. Skärmens stomme är tillverkad i ett svart anodiserad metallchassi så det är en gedigen skylt. Den är tillverkad under 90-talet.

If you want to get it shipped outside of Sweden please contact me before bidding to get a shipping price to your country. Products will always be shipped with insurance and tracking number if not some other agreement have been done before the payment.

Objektsnr 627637931

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 12:07

Rörligt Meddelande Ljusskylt - Vintage från 90-talet

Utropspris

|0 Bud

800 kr

Auktionen avslutades utan bud

Oldtoys50

Jönköping, Sverige

5.0

Oldtoys50

Verifierad

Toppsäljare

366 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?