Beskrivning

Delar från ett projektbygge av ett slutsteg som monterades ihop och testades på prov men aldrig blev klart. Dessa elektronikkomponenter säljs därför som för den vill bygga något och förstår sig på detta.
Den provisoriska konstruktionen levererade 2x44,5 volt i viloläge dvs nära 90 volt men jag har inte provat för hur hög effekt den kan leverera eller hur väl glättad spänningen blir vid högre effektuttag. I det provisoriska slutstegsbygget var det hela dock helt tyst/brumfritt i viloläge och jag körde kanske 50-100 watt i källaren med hörselskydden på. Bygget var dock tänkt till två stycken slutsteg på max 200x200w.
Den stora helkapslade ringtrafon är 9 cm hög och 12,5 cm i diameter. Från de två likriktarbryggorna matas ut åt två olika kondensatoruppsättningar, (tänkta för två monoslutsteg). Kondensatorparen, en liten och en stor, är seriekopplade med ett likadant par och med en mitt-ledare till jord. De två uppsättningarna med fyra kondensatorer vardera kan alltså leverera +44,5V och -44,5V vardera om man bygger ihop dem på detta sätt. De mindre kondensatorerna syns på en av bilderna. De större som har de stora muttrarna på undersidan av chassit är parallellkopplade med de mindre. De stora har jag ingen spec på men de är alltså minst för 45 volt (troligen mer).
Alla delar levereras välpackat i stor kartong och med det chassi som bilderna visar. Inga ytterligare delar än vad som bilderna visar medföljer.

OBS! Detta säljs alltså endast som elektronikkomponenter och med avklippta kablar enligt bild och för den som vill bygga något av komponenterna.
Den som lämnar bud på och köper detta förstår sig alltså på och tar själv ansvar för hanteringen av detta objekt med dess komponenter!!

Se bilder.

Objektsnr 631030880

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 20:47

Nätdel Strömförsörjning Ringtranspormator Kondensatorer Likriktarbryggor Brytare

Utropspris

|0 Bud

295 kr

Slutar om

Lundberglund

Sävar, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 269 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?