Beskrivning

Helt nytt och oanvänt

Tillverka, reparer och skapa med precision med vår 60W lödkolvssats! Denna professionella lödkolv är utrustad med allt du behöver för att ta dina lödprojekt till nästa nivå.

Produktfunktioner:
Effektiv Lödkolv: Med 60W effekt levererar vår lödkolv snabb och jämn värme, vilket gör den perfekt för en mängd olika lödapplikationer.
Mångsidiga Lödspetsar: Fem olika lödspetsar gör det möjligt för dig att anpassa din lödkolv efter specifika projekt och behov.
Snygg Rostfri Lödställ: Med den medföljande rostfria lödstället har du alltid en säker plats att placera din lödkolv när den inte används, vilket minskar risken för olyckor.
Praktisk Svamp och Lödtenn: En svamp och lödtenn medföljer för att underlätta rengöring av lödspetsen och säkerställa optimala lödförhållanden.
Copper Wire: Medföljande koppartråd för rengöring av lödspetsen

Denna lödkolvssats är perfekt för elektronikreparationer, DIY-projekt och hobbysnickeri. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare kommer denna lödkolvssats att bli en oumbärlig del av ditt verktygsset. Gör dina projekt enklare och mer tillfredsställande med vår 60W lödkolvssats.

Objektsnr 628261514

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 20:11

Lödkolv 60W, 220V, Justerbar temperatur 200°C – 450°C

Slutpris

|

129 kr

Auktionen är avslutad

MNippe vann auktionen

DekalHuset

Jönköping, Sverige

4.8

DekalHuset

Verifierad

Toppsäljare

376 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?