Beskrivning

Ny och oanvänd.

Effektiv: Ultraljud kattskrämma skrämma och skingra djur genom att skicka ultraljudsvågor, larmljud och kraftfulla LED-blixtlampor. Den är mycket effektiv för att distribuera katter, hundar, möss, rävar, fåglar, mink, tvättbjörnar, stämplar, gnagare, hjortar, vildsvin etc.

Laddning av sol- och USB-kablar: Detta är en solpanel på ovansidan av enheten som kan laddas utan problem. Produkten använder solenergi för att ladda batteriet eller kan laddas med en 5–12 V adapter för användning i regnet. Dessutom behöver du inte oroa dig för att det blir vått och inte fungerar eftersom den är IP65 vattentät

Vänlig: sänder infraljud och ultraljudsvågor med larmtoner och blixtljus för att avskräcka djur när PIR upptäcker och utlöser deras rörelse. Denna repellör kan effektivt fördriva djuren, men skadar dem inte, vilket är mänskligt och ofarligt.

Bärbar och enkel installation: Den kan monteras i golvet med den medföljande spiken eller hängas på väggen med den bakre slitsen (rekommenderas i direkt solljus). Denna repeller har en infraröd sensorvinkel på 110 grader. Detekteringsavståndet är mellan 20 och 25 fot beroende på djurstorleken.

Brett täckning: Varje ultraljud mårdskräck täcker upp till 1 080 kvadratmeter. Det rekommenderas att använda flera enheter för att uppnå en ännu större täckning.

Objektsnr 629843527

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 10:09

(NY) Ultraljudsskrämma med solpanel * Effektiv djurskrämma IP65 infraröd sensor

Såld för

199 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?