Beskrivning

Ny aldrig använd A4 Lamineringsmaskin med inbyggd pappersskärare och 40 plastfickor.

Alla funktioner i en enhet: En riktig allt-i-ett-enhet med inbyggd pappersskärare och rundade hörn, vilket gör det enkelt. Detta lamineringssats innehåller 9 tums laminatorn, en extra hörnskärare och 40 lamineringsfodral för dagligt bruk på kontoret, hemma och i skolan.

Smidig och snabb laminering: 2-rullsystem med en kort uppvärmningstid på 2–3 minuter och en snabb lamineringshastighet på 250 mm/min för att öka effektiviteten och skydda och bevara dina viktiga dokument.

Pappersavstånd: Denna A4-laminator är utrustad med en "ABS" snabbupplåsningsknapp. Om ett pappersförfall inträffar i ett strömavbrott, stäng av det och tryck på ABS-knappen och dra sedan ut papperet.

Termisk och kall 2 lamineringslägen: Laminatorn erbjuder 2 lägen: termisk och kall laminering. De är perfekta för olika typer av lamineringspåsar. Använd självhäftande påsar (ingår ej) när du använder kalllamineringsläge. Detta är perfekt för några speciella gamla bilder och filer.

Brett användningsområde: Laminera dokument upp till en bredd på 230 mm (9 tum) (A4 bredd). Och lämplig för foton, kort, certifikat, menyer, målningar etc. Genom laminering kan vi bättre skydda viktiga bilder och filer och bevara deras färgkvalitet.

Objektsnr 629843831

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 16:51

NY A4 Lamineringsmaskin + pappersskärare + 40 plastfickor * Varm/kall laminering

Pris

199 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

94 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?