Beskrivning

Professionellt 4S 16,8V 40A Litiumbatteriskyddskort med Balanserad Laddning
Beskrivning:
Detta är den ultimata lösningen för att optimera din litiumbatteriupplevelse. Detta 4S 16,8V 40A Litiumbatteriskyddskort är utformat för att förse ditt batteri med intelligent skydd och effektiv laddning, vilket leder till en förlängd batterilivslängd. Här är en närmare titt på dess egenskaper:

Optimal Spänning:
Med stöd för nominella spänningsnivåer på 3,6V och 3,7V, inklusive 18650 och 26650 batterier, är detta skyddskort anpassat för att passa en rad litiumbatterityper och ger dig flexibilitet.
Säker och Effektiv Laddning:
Detta litiumbatteriskyddskort integrerar en intelligent litiumbatterihanteringskrets som möjliggör snabb och säker laddning. Detta säkerställer att ditt batteri är redo för användning på kort tid utan risk för överladdning.

Balanserad Laddning:
Kortet är utrustat med balanserad laddningsfunktion, vilket garanterar att varje cell i ditt batteripaket laddas jämnt. Denna funktion förlänger batteriets livslängd och ger en konstant och pålitlig strömkälla.
Omfattande Skydd:
För att säkerställa din trygghet har detta litiumbatteriskyddskort flera skyddsfunktioner inklusive överladdningsskydd, överströmsskydd och kortslutningsskydd.
Effektiv Värmeavledning:
För att hantera värme på ett effektivt sätt är kortet utrustat med robusta aluminiumfenor. Detta säkerställer att din batteriupplevelse förblir på toppnivå.

Upptäck fördelarna med en förlängd batterilivslängd och pålitlig prestanda med denna 4S 16,8V 40A Litiumbatteriskyddskort. Med snabb och säker laddning, balanserad cellhantering och omfattande skyddsfunktioner är detta kort en investering som ger dig enastående resultat och långvarig användning.

Antal 1 stycken

Ångerrätt:
Jag är engagerad i att säkerställa din fulla tillfredsställelse med ditt köp. Därför erbjuder jag en 14-dagars ångerrätt som gäller från och med dagen då du mottar din produkt. Om du, av någon anledning, bestämmer dig för att returnera produkten och den är i oanvänt skick, kommer jag att återbetala ditt köpbelopp.

Observera: Det är viktigt att notera att kostnaderna för returfrakten bärs av dig som köpare.

Försändelseinformation:

Jag strävar efter att hantera och skicka dina beställningar så snart som möjligt. Normalt skickar jag dina produkter inom 1-2 arbetsdagar efter att din beställning är lagd. Vid köp av flera produkter är den totala fraktkostnaden baserad på vikten av de inköpta varorna.

Min högsta prioritet är att se till att du har en smidig och tillfredsställande köpupplevelse. Om du har ytterligare frågor det bara kontakta mig via mail eller chattmedelande.

Objektsnr 629340944

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 22:43

4S 16,8V 40A bms batteriskyddskort med balans för 18650,26650

Pris

75 kr

Hosekh

Sandviken, Sverige

5.0

Hosekh

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?