Beskrivning

5S BMS 100A med Balansfunktion.
Introducera ditt batterisystem till den bästa vännen det någonsin haft - denna 5S BMS (Battery Management System) med imponerande 100A kapacitet och avancerad balansfunktion. Här är en närmare titt på dess funktioner:

1.Kraftfull Prestanda:
Detta BMS är utformat för att hantera krävande batterisystem med en 100A kapacitet, vilket gör det idealiskt för kraftintensiva applikationer.

2.Balansfunktion:
En inbyggd balansfunktion ser till att varje enskild cell i ditt batteri bibehåller optimal laddningsnivå, vilket förlänger batteriets livslängd och prestanda.

3.Säkerhet i Fokus:
BMS övervakar ditt batteri noggrant och skyddar det mot överladdning, överurladdning, överström och överhettning. Du kan lita på att ditt batteri är i säkra händer.

4.Enkel Installation:
Med en användarvänlig design är installationen enkel och smidig. BMS:et är utformat för att vara tillgängligt för både nybörjare och erfarna användare.

5.Långvarig Tillförlitlighet:
Tillverkat av högkvalitativa material och med modern teknik, är detta BMS konstruerat för att vara pålitligt och hållbart under lång tid.

6.Mångsidig Användning:
Oavsett om du har en elcykel, solenergisystem, drönare eller andra batterikrävande enheter, är detta BMS redo att leverera enastående prestanda och säkerhet.
Ditt batterisystem förtjänar den bästa övervakningen och skyddet, och denna 5S BMS med balansfunktion levererar precis det.

7. Överladdningsskydd för Encellsbatteri: Återhämtningsspänning på 4.14-4.24 V och en överladdningsskyddsdröjsmål på 1.5-2.5S säkerställer att ditt batteri hålls inom optimala gränser. överurladdningsskyddsgräns på 2.72-2.88 V och återhämtningsspänning på 2.9-3.1 V, skyddas ditt batteri från farliga överurladdningssituationer.

Denna BMS går att koppla på två olika sätt som man själv önskar se bild nummer 1, 2.

Antal 1 stycken

Ångerrätt:
Jag är engagerad i att säkerställa din fulla tillfredsställelse med ditt köp. Därför erbjuder jag en 14-dagars ångerrätt som gäller från och med dagen då du mottar din produkt. Om du, av någon anledning, bestämmer dig för att returnera produkten och den är i oanvänt skick, kommer jag att återbetala ditt köpbelopp.

Observera: Det är viktigt att notera att kostnaderna för returfrakten bärs av dig som köpare.

Försändelseinformation:

Jag strävar efter att hantera och skicka dina beställningar så snart som möjligt. Normalt skickar jag dina produkter inom 1-2 arbetsdagar efter att din beställning är lagd. Vid köp av flera produkter är den totala fraktkostnaden baserad på vikten av de inköpta varorna.

Min högsta prioritet är att se till att du har en smidig och tillfredsställande köpupplevelse. Om du har ytterligare frågor det bara kontakta mig via mail eller chattmedelande.

Objektsnr 629779996

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 20:32

21V 100A 5S BMS batteriladdnings skyddskort

Pris

140 kr

Hosekh

Sandviken, Sverige

5.0

Hosekh

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?