Beskrivning

Ett nytt och oanvänt Arduino-kompatibelt Uno R3-utvecklingskort med tillhörande stiftlist och USB-kabel för dig som vill börja experimentera med Arduino.

Uno är det bästa kortet för att komma igång med elektronik och kodning. Om detta är din första erfarenhet av att mixtra med plattformen är Uno det mest robusta kortet du kan börja med. Uno är det mest använda och dokumenterade kortet i hela Arduino-familjen.

Specifikationer
Mikrokontroller-chip: ATmega328P, SMT
Spänning: 5V
Inspänning (rekommenderad): 7-12V
Inspänning (gränsvärden): 6-20V
Digitala I/O-pinnar: 14 (varav 6 har PWM-utgång)
Analoga in-pinnar: 6
DC-ström per I/O-pin: 40 mA
DC-ström för 3.3V-pin: 50 mA
Flashminne: 32 (ATmega328P) varav 0.5 KB upptas av bootloader
SRAM: 2 KB (ATmega328P)
EEPROM: 1 KB (ATmega328P)
Klockfrekvens: 16 MHz
USB-port: USB-B

Skick

Ny, oanvänd i obruten förpackning. Levereras välemballerat. Medföljande stiftlist kan vara odelad eller uppdelad på andra längder och kabelns längd kan variera något från vad bilden visar.

Mått

Väger 46 g oemballerat.

OBS! Har bara 100 auktioner per månad och nyttjar oftast alla omgående. Får varan inga bud kan nästa auktionering av den komma att ske först i början av nästa månad. Passa därför på nu om du inte vill vänta.

Köpvillkor: Bud är bindande. Säljer som privatperson i befintligt skick. Funktionsgaranti samt ångerrätt ges ej, köpt är köpt. Ansvarar ej och ersättning medges ej för faktafel i annonsen, skador och defekter på varan och skadade eller bortkomna försändelser. Ej hämtade objekt är avslutad affär 30 dagar från auktionsslut och kan säljas igen, inbetald summa återbetalas då ej. Brev och paket sänds inom en vecka. Förbehåller mig rätten att växla fraktalternativ, samma fraktpris gäller.

Nybörjare på Tradera? Medlemskapet är gratis. Köpare inom Sverige betalar bara vinnande budet/Köp nu-priset och frakt. Vinner man inte betalar man inget. Tryck på Bli medlem/figuren uppe till höger och välj Bli medlem och kom igång direkt.

Objektsnr 627877608

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 14:37

Utvecklingskort Arduino-kompatibel Uno R3 ATmega328P SMT rev3 USB-kabel list ny

Slutpris

|

59 kr

Auktionen är avslutad

calle123_92 vann auktionen

dotpointer

Nyköping, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

2 422 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?