Beskrivning

Beskrivning:
DC-DC Strömförsörjningsmodul MT3608 Step Up Converter är en kraftfull och effektiv modul som används för att omvandla en lägre spänningsnivå till en högre spänning. Den är idealisk för en mängd olika elektronikprojekt och tillämpningar där du behöver öka spänningen till dina enheter.

Denna modul är utrustad med MT3608-chippet, som är känt för sin pålitlighet och höga prestanda. Den kan enkelt ta en ingångsspänning så låg som 2 V och öka den till en justerbar utgångsspänning upp till 28 V med en imponerande effektivitet.

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna är den justerbara spänningen, som gör det möjligt att anpassa utgångsspänningen efter dina specifika projektbehov. Dessutom har den en inbyggd termisk och överströmskyddsfunktion som säkerställer att din elektronik är skyddad mot överbelastning och överhettning.

Denna modul är kompakt och enkel att använda, och den har en bred användning inom DIY-elektronik, robotik, solenergisystem, batteridrivna enheter och mycket mer. Med sin höga effektivitet och pålitlighet är DC-DC Strömförsörjningsmodul MT3608 Step Up Converter ett oumbärligt verktyg för elektronikentusiaster och projektutvecklare.

Ingångsspänning: 2 V ~ 24 V
Max. Utspänning: 28 V
Max. Utgångsström: 2 A
Effektivitet: >93 %
Antal 4st

Ångerrätt:
Jag tillhandahåller en ångerrätt på 14 dagar från mottagningsdagen för oanvända produkter. Om du väljer att returnera produkten kommer jag att återbetala ditt köpbelopp. Observera att du som köpare ansvarar för returfraktkostnaderna.

Försändelseinformation:
Mitt mål är att skicka dina beställningar inom 1-2 arbetsdagar. Fraktkostnaden beror på produktvikten. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig via e-post eller meddelande.

Objektsnr 628246032

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 16:13

4st DC-DC Strömförsörjningsmodul MT3608 Step Up Converter

Såld för

85 kr
Annonsen är avslutad

Famalik

Sandviken, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

373 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?