Beskrivning

Köpt på Tradera som (fullt fungerande) att ha som reservstereo, OM fabriksmonterad stereo skulle gå sönder. Stereon behövdes aldrig bytas, innan bilen avyttrades.

Har således aldrig använt/testat denna !! . Bara legat i förråd ifall att. Det skall inte behövas någon kod (enligt säljaren när jag köpte den), till skillnad från stereo till t.ex. 850 - 1995 (Sc-801 etc även köpts på Tradera).

Objektet i annonsen är liknande modell som satt i min bil. Köpt som plug & play. (Till min bil som köptes hos Volvo fick jag ingen kod till HU603/HU605). Har aldrig behövt mata in kod vid urladdat/dåligt batteri, d.v.s. strömbortfall. Vet ingen som någonsin haft någon kod till stereo för S60/V70.. typ HU 603, HU605 etc.

Stereon skall passa S60/V70N 2000-2004. enligt uppgift jag fått från Volvoexpert..

Köparen bör veta om det är annat som krävs som krävs, vilket ligger på köparen att fixa i så fall. Denna stereo är tillverkad 2002-03-27 (se etikett) och köpt till S60 2001.

Säljs som reservdel. Inga garantier, inget öppet köp etc.

Mycket fräsch visuellt, ser knappt använd ut, i mitt tycke.
HU-603
Volvo original
Sidofack
CD
Kassett
Radio

OBS! Jag TROR den är svart (i mina ögon)

VIKTIGT !!! AUKTIONER KAN TAS BORT INNAN SLUTDATUM, SÅ LÄNGE BUD INTE LAGTS. SÅ OM INTRESSE FINNS FÖR VARA BÖR BUD LÄGGAS I TIDIGT SKEDE, I ANNAT FALL KANSKE DEN INTE FINNS T.EX. I ER MINNESLISTA LÄNGRE. MAN KAN INTE FÖRVÄNTA SIG/RÄKNA MED ATT VARAN FINNS UTE TILL SLUTDATUM.

Säljaren tar inte ansvar för att innehållet i böckerna, kläder passar i storlekar, innehåll/funktion i obruten fp, motsvarar era förväntningar, transportörens hantering (varan försvinner på vägen/skadas etc), att produkten inte passar er utrustning, t.ex. gällande PC-spel, verktyg, eller storlek på kläder, motsvarar köparens förväntningar, ändamål etc.
Reservation för ev felskrivningar.

Försöker att beskriva varan på bästa sätt.

Samfraktar.

Betalning skall vara mottagen inom 3 bankdagar, efter avslut.

Varan skickas efter mottagen betalning. Där vara går som paket kommer kollinr skickas, så fort paketet är inlämnat.

Välkommen att buda

Objektsnr 630191142

Visningar 149

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:35

Bilstereo Bil Stereo Volvo Original S60 V70 mm fack *LÄS*

Utropspris

|0 Bud

780 kr

Auktionen avslutades utan bud

mimsan1234

Kna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

787 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?