Beskrivning

Oanvänt Komplett Diamond painting-set i storleken 20x20cm inklusive duk, pärlor och redskap. Allt du behöver för en komplett diamantmålning med ett vackert motiv!

Diamond painting är en avkopplande och kreativ hobby som låter dig skapa en vacker och glittrande konstverk.

Denna diamanttavla innehåller en förtryckt duk med ett motiv samt allt annat som behövs för skapa en vacker tavla. Diamanterna, som är små glasstenar i olika färger och former, appliceras på duken med hjälp av en pincett eller en applikatorpenna. När alla stenar har placerats på plats, bildar de ett vackert och glittrande konstverk som kan hängas upp eller användas som en dekoration i hemmet.

Att skapa en diamond painting är en avkopplande och kreativ hobby som kan utföras av personer i alla åldrar. Det är en perfekt aktivitet att göra tillsammans med vänner eller familj och kan vara en rolig och avkopplande aktivitet under sommaren eller på semestern.

Denna diamantmålning kan också fungera som en perfekt present till en vän eller familjemedlem som älskar att dekorera sitt hem med personliga och unika konstverk. Det kan också fungera som en perfekt present till någon som behöver lite extra avkoppling och tid för sig själv.

Storlek: 20x20cm

Objektsnr 631133234

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 23:22

5D Diamond Painting Storlek 20 x 20 cm Stitch

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

K.J.K.

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

23 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?