Beskrivning

Produktbeskrivning

Denna Airbrushing System erbjuder en smidig, kolvtyp airbrush-kompressor med gravitationsmatning och dubbelverkande design. Med tre olika löstagbara sprutsatser kan du finjustera sprayens grad och kontroll för olika tillämpningar. Perfekt för DIY-projekt, autografik, temporära tatueringar, tårtdekoration, konst, nagelkonst och mycket mer! Ge dig själv möjligheten att skapa fantastiska verk och uppnå det omöjliga med! Med kraftfulla tillbehör, uppgraderad design för vätskespetsen, professionell kompressor och FDA-certifierad säkerhet, är detta system användarvänligt för alla.

Kraftfulla Tillbehör: Med tre utbytbara sprayluftborstar (0,2 mm, 0,3 mm och 0,8 mm) levererar detta professionella kit inte bara för fina detaljer utan även för nästan alla små ytmålningsuppgifter. Perfekt för modellmålning, smink, nagelskönhet, graffitimålning, DIY-kläder, matmålning och andra projekt.

Uppgraderad Vätskespetsdesign: Tröttnat på att dina tidigare airbrushar sviker dig? Det är dags för en uppgradering! Det nya vätskemunstycket minskar effektivt risken för nålböjning och brott, vilket ger enastående finfördelning och exakt spraykontroll. En pennhållare är också fäst på kompressorn för enkel förvaring när airbrushen inte används.

Professionell Kompressor: Ta din kreativitet till nya höjder. Den högeffektiva luftkompressorn blåser snabbt upp och ger stabil prestanda under långa perioder. Med en justerbar tryckventil kan du bekvämt kontrollera trycket i realtid. En bekväm handtagsdesign på maskinens ovansida gör den enkel att bära och flytta.

FDA-certifierad Säkerhet: Vill du gå längre än bara att måla på en duk? Detta airbrush-kit har klarat FDA-tester för livsmedelssäkerhet, vilket gör det tryggt att använda för mat- och ansiktsmålning. Perfekt för roliga aktiviteter som bakning/graffiti med barn. Det är också en utmärkt present till familj och vänner.

Kan Användas av Alla: Detta mångsidiga 120V 120W airbrush-kit är lämpligt för nybörjare, studenter och avancerade konstnärer. Det passar utmärkt för de flesta airbrush-applikationer och är kompatibelt med de flesta målningstyper. Med vår detaljerade användarmanual är användning och rengöring enkelt, även för nybörjare som kan uppnå en felfri finish som ser naturlig och sömlös ut!

Specifikationer:

- Spänning: 220V, 60 Hz
- Effekt: 120W
- Flödeshastighet: 18 - 23 liter per minut
- Autostarttryck: 43 PSI ± 10 %
- Autostopptryck: 57 PSI ± 10 %
- Luftslangskontakt: 70,8 tum / 1,8 meter, 1/8" BSP
- Produktstorlek: 14,56 x 6,69 x 12,59 tum / 37 x 17 x 32 cm
- Nettovikt: 8,81 pund / 4 kg

Objektsnr 626627217

Visningar 253

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 08:13

Professionellt Airbrush Set med Kompressor och Mångsidiga för Konst, Kakor

Pris

1 899 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?