Beskrivning

Oanvänt
som synes på bilder
säljer av det jag har hemma

-----------------------
Automatiskt vinnarmejl med betalningsuppgifter skickas vid köp.

Denna text skall läsas igenom innan köp, då du som köpare bör känna till vad som gäller om du vill handla av mig.

Jag är aldrig snabb, inte på att svara, inte på att skicka varorna du köpt, så du förstår att det kan ta tid. Inga garantier på frakttid kan därför lämnas. Paketerar betalda varor oftast under helgen, varpå de inlämnas till ombudet i början på veckan. Jag förväntar mig att du alltid hör av dig till mig om något blivit fel, så vi kan komma överens om en lösning. Peralias och burt59 ingår i samma familj och samfraktar men det ligger på köparen att be om detta.

Jag skickar INGET innan jag kan se pengarna. Inte heller kan jag skicka någon vara om jag inte vet från vem pengarna kommer. Använd därför ditt Tradera alias om du betalar via swish. Betalar du via Tradera syns det vem och att det är betalat.

Som säljare ser jag helst att du väljer spårbart, det är enklast för oss båda, då vi kan hålla koll på varan genom Traderas sida. Väljer du enkelt frakt via Postnord kan varan försvinna och som säljaren anser jag att risken är köparens, då jag inte har några ekonomiska möjligheter att ersätta dig. Det är alltid adressen som finns på Tradera som gäller så se till att hålla den uppdaterad efter eventuella giftermål eller flytt. Kommer försändelsen tillbaka till mig, får köparen tyvärr åter betala frakten.

I de fall du handlat något och önskar samfrakt som går att frankera med ett - två frimärken måste du än så länge be om spårbart, i annat fall anger jag priset för 1-2 frimärken. Vikt över 100 gram blir spårbart.

Varor som skickas med Postnord fotograferar jag innan dem läggs på lådan.

I fraktpriset ligger alltid en, två kronor för plastpåsar kuvert och annat, vid mer krävande paket kan det ligga ytterligare några kronor inkluderade i fraktpriset. Fraktpriset anges alltid tydligt, inga ytterligare kostnader förekommer.

Försöker vara tydlig men kan ibland missa något, och då uppskattar jag frågor så jag kan förtydliga annonsen.

Vi röker inte men har katt, höns och bin.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?