Beskrivning

36 vackra konstgjorda rosor med ståltråd under. Du får 12 stycken gröna 12 gula och 12 ljust orange. Varje knopp är omsvept av ett tunt flor med prickar. Till scrapbooking, pyssel, egna håraccessoarer med mera.

Den gröna färgen på baksidan kan skifta i nyanser på de olika färgerna, en del ljusare och en del lite mörkare eller mellanton av grönt.

Material: PE foam och ståltråd.

Storlek: cirka 2 cm i diameter.

Vikt cirka 12 gram

Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmejl. Men om du vunnit fler än en auktion får du ett privat mejl från mig med alla betaluppgifter angående frakt eller annat.

Samfraktar gärna och skickar även med t.ex Schenker för en spårbar och säkrare leverans. Inväntar gärna lön, pension eller liknande men kontakta mig då så jag vet.

OBS!!! Ingen avhämtning



Om du köpet från ett land utanför Sverige så är det priset i SEK du betalar för själva varan, se priset vid varan i annonsen. Sedan tillkommer fraktavgiften, se respektive land bredvid objektet. Det kan också tillkomma extra avgifter för paketet om ombudet tar betalt för detta. Men jag tar absolut inte ut några extra avgifter till mig själv och ingenting för ett brev, utan bara det som postombuden eller fraktbolagen begär av mig. De kan också tillkomma avgifter som bankerna tar. Jag samfraktar självklart så frakten blir så låg som möjligt. Kontakta mig gärna om du har några frågor angående detta.

Portoavgift för brev till länder utanför Sverige kostar olika:
OBSERVERA ATT FRAKTPRISET TILL VISSA LÄNDER KAN VARA DYRARE,
HÖR I SÅ FALL AV DIG TILL MIG INNAN DU KÖPER ELLER LÄGGER BUD!!!!!




Objektsnr 627738973

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 19:29

ROSOR 36-PACK

Såld för

33 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

koposalj_44

Frösön, Sverige

5.0

koposalj_44

Verifierad

Toppsäljare

476 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?