Beskrivning

STARK VISKOSITET, KAN SKÄRAS Genom ny Nano-teknik och anpassningsbart material som den håller på de flesta ytor. Den klarar upp till 1 KG på en slät yta så att du godtyckligt kan klistra in vad som helst. Robust och slitstark men lätt att ta bort. Det kan klippas till valfri storlek och önskad längd. Den kan sträckas, böjas och vikas ur form för att möta dina behov. Fungerar perfekt i ett temperaturintervall från -16C till över 62C.

Tvättbar och återanvändbar den Multi-funktionella tejpen kan tvättas. När det blir smutsigt kan du tvätta den med vatten och torka den för att återfå klisterförmågan. Tejpen blir klibbig igen efter att den torkat. Använd INTE andra våtservetter eller tvättmedel. Tejpen kommer troligen inte att hålla fast om den blir våt, håll den torr när du håller i föremålet. Och den kan användas många gånger och lämnar inga rester eller lim när den tas bort.

MÅNGSIDIG ANVÄNDNING Den kan användas i alla aspekter av livet, såsom kök, kontor, mobiltelefon eller bilhållare, vardagsrum, verktyg. Du kan använda den för att fixa eller klistra in föremål som biltelefonhållare, affisch, bildram, pennhållare, väggklistermärke, krok, små verktyg, klibbiga kuddar, telefonfodral, lappar, dekorativa lappar, väggdekor.

SÄKER SPÅRLÖS Denna superhäftande dubbelsidiga tejp är gjord av nano-pu-gelmaterial, giftfri, återvinningsbar och miljövänlig. Dess längd är 2M , bredd 30mm, tjocklek 2mm. Robusta och slitstarka, dubbelsidiga lim, genomskinliga, tvättbara, återanvändbara, lätta att ta bort, lämnar inga spår på väggen eller någon yta.

Därför ska du handla av Prylxperten:

- Sen 2007 på marknaden.
- 12 månader garanti
- 14 dagar ångerrätt
- Låga priser och gratis fraktkostnad
- Snabb leverans från lager i Sverige
- Svenskt bolag som följer svensk lag
- Kontakta oss via mina kontaktuppgifter för att utnyttja ångerrätten, garanti
- Batterier, engångsprodukter samt hygienprodukter omfattas inte av ångerrätten
- Du som köpare står för returfrakten vid ångerrätten



Betalning
Betalning sker via Tradera som möjlig gör Klarna, Kortbetalning samt Swish.....

Beräknad leveranstid
1-4 arbetsdagar

Frakt
Fri Frakt

Objektsnr 630015387

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 15:16

Magical Tejp med Nano Nanotechnology 2 Meter

Pris

82 kr

Prylxperten

SÖDERTÄLJE, Sverige

4.9

Prylxperten

Företag

Toppsäljare

20 306 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?